Şimdi Ara

FKB ÇALIŞMA ŞEKLİNİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
4
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes matematik geometri nasıl çalıştınız yazmış FKB yi unutmuşlar benim mat. geo. iyi ama FKB sıkıntısı çekiyorum verebilceğiniz tavsiyeler YGS/LYS .Bizde artık dershane yok ondan dolayı tavsiyeleriniz daha değerli benim için.En çokta konu anlatımlarını nasıl halletiniz .Cevaplarınız bekliyorum

EDİT:İNTERNET ÜZERİNDE KİMYA,FİZİK ANLATAN HOCALARA VARSA LİNK ATARSANIZ SEVİNİRİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi christopher62 -- 22 Haziran 2015; 22:03:22 >

• Calistikca kendi calisma yontemini buluyorsun kisiden kisiye gore degisir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bigend B kullanıcısına yanıt
    Haklısın ama verebilecek tavsiyeler vardır elbet 11.sınıfım mat ortalamam 95 fizik ise 62 yani bu aradaki farkı kapatmam gerek yokmu tavsiyen
  • Calisican kardesim artik yapcak bisey yok

• bigend B kullanıcısına yanıt
    Haklısın ama yapıcak bişey olmalı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: christopher62

Haklısın ama yapıcak bişey olmalı :)

Çalış ahahahaahh

• KONU GÜNCEL ARKADAŞLAR TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM
  • quote:

KONU GÜNCEL ARKADAŞLAR TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM

Çalışmaktan başka yolu yok

• Arkadaşlar çalış yazıp işin kolayına çekmeyin kendinizi çalışıyoruz zaten sadece daha verimli bir yol varsa tavsiyenizi bekliyorum.Somut bilgiler verirseniz sevinirim
  • dostum ben sahsen fem simetriden calisirken lys fizik her sey havada kaldı, unuttum yani. ama sonra final ygs lys konu anlatimli aldim bana Anlatimi cok uygundu. dusun sadece altini cizdim, okudum notlar aldım oradaki testleri cozdum ve meb kitabi okudum lys fizik 1yanlis geldi. yani soru bank falan hic cozmedim. anlayacağın sana uygun konu anlatım kitabi bulmalisin. mesela kimyada yine simetri ise yaramadi lys palme konu anlatim bitirdim testlerini bile cozmedim ama guzelce anlayarak calistim lys kimya full. biyoloji icin de final ygs konu anlatimli bitirdim ygs biyo full, lys'ye 3 ay hic calismadan ygs aklimda kalanlar ve derslerde dinledigimle girdim 20 net ama muh istedigim icin pek takmiyorum. sonra geometri icin 9-10-11de bir tane geo testi cozmedim ama my geometri 3 kitabi sayesinde cogu kisinin kotu yaptigi lys geo 1yanlis 1 boş. yani sana tek onerim bir yerde konuyu anlayabilecegin bir kitap var onu bul duzgun çalış. my geo 3 kesinlikle almalisin ayrica my mat 3 de kesinlikle alman gereken bir kitap

• fine thanks and you F kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkür ediyorum güzel cevabın için. LYS / YGS Final konu anlatımlı bir arkadaş da tavsiye etti onu aldım notlarımın arasına söylediğin kitaplarıda not aldım.Çok güzel fen yapmışsın tebrik ederim bu arada
  • quote:

Hocam teşekkür ediyorum güzel cevabın için. LYS / YGS Final konu anlatımlı bir arkadaş da tavsiye etti onu aldım notlarımın arasına söylediğin kitaplarıda not aldım.Çok güzel fen yapmışsın tebrik ederim bu arada

tabi ki sinavin kolay olmasinin da etkisi var ama uygun kitap onemli tabi. kendi pismanliklarim ve tecrubelerimden kesin yap dediklerim:
    1)my geo 3 bitir hem okulbsinavlarinda hem lysde ygs de analitik biter
    2)kesinlikle ygs'de sosyali sona birak. matematikten 2 net bile sosyalde 10 netten degerli olabiliyor ben ygs'de talihsizlik yaşadım yetistiremedim 22 bosboş biraktim ama 9 tanesi mat oldugu icin 9.5k geldi ygs1.
    3)fizikte kesinlikle 11-12 meb kitaplarinin en azindan unite deg. sorularini ve konu icindeki ornek sorulari inceleyerek gir. meb okumanin yarari olarak final kitabinda isigin basinci dalga modeli yaziyorken mebden tanecik oldugunu gorup dogrusunu ogrenmem. yani final yine de cok guzel kitaptir
    4)sakin denemelerde cikmiyor diye bir formulu falan atlama, gecen sene ayirma gucu, evrenin yasi gibi gordugun zaman bu ne be diyecegin formullerle alakali sorular cikti
    5)en azindan turev icin behzat rasuli izlemelisin, maddi durumun varsa 5 dolara alabilirsin kodla yoksa buralarda bulursun korsan olarak. diger konularda da izleyebilirsin
    6) turev ve integral icin lys'den 1-2 ay once bitebilir genel olarak basit seyleri bile unutabiliyor insan sana en onemli tavsiyelerimden biri de sinava 1 hafta hatta 3-4 gun kala turev integral fasikul bitirmen ki basit yerleri hatirlarsin.
    7) my matematik 3 kitabini kesin almani oneririm bu sene turevden 4 tane oncullu soru cikti ve bu kitapta ekstremum noktalar vb. yani sozel kısım cok iyi ve aciklayici anlatilmis garanti net gelir.

• fine thanks and you F kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam anladım saolsın cevaplar için
  • Alin a4 kagidini dorde katlayin not tuta tuta yazin. her konuyu ayri yapraga yazin. haftada bir falan okuyun bunlari. konu eksigi falan kalmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • isvicresiz bilim adami kullanıcısına yanıt
    Biyolojide arkadaşın biride söylemişti bunu.Saol hocam yorumun için deniyicem.
  • hocam banada tavsiyelerde bulunurmusunuz ygs için fem simetri fizik biyoloji ve kimya içinde güvender konu anlatımı aldım nasıl çalışıcam full ezber mi gerek kimya biyoloji ?
  • kimya al bi tane guvender konu anlatımlı altına çiz not al.soru bankası ise palme al.Fizikte ise teknofem+mehmet ayber dinle sonra simetri al bitir.Soru bankası sana kalmış ben ekip yayınları kullanmıştım ama fazla işlemli oldugu için başkasına yönel.Biyolojide ise simetri al bitir sonra palme soru bankası çöz.Bu dediklerim ygs için.
  • Kafama girene kadar, inatlaşarak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: projectx072

hocam banada tavsiyelerde bulunurmusunuz ygs için fem simetri fizik biyoloji ve kimya içinde güvender konu anlatımı aldım nasıl çalışıcam full ezber mi gerek kimya biyoloji ?

o kadar seyi ezberliyecek kadar zekiyseniz o zekanizi kullanip mantigini kapin derim. degilseniz yine mantigini ogrenin bazi yerleri ezberlersiniz.
    fen ezberleyerek ogrenilmez.

• Hocam ben şöyle yapıyorum teknofem fizik kimya biyoloji tüm dersleri indirdim, adam orda ornek soru falan da cozuyor kolayindan. Bi tane defter aldım oradaki güzel soruları formülleri yazdım. Bitane YGS fizik soru bankası aldım konuyu izledim soru cozdum. Bu şekilde tüm konuları bitirdim şimdi nette buldugum denemelerin fizik kısmını cozuyorum yapamadigim soruları kaydediyorum. Bu şekilde kalıcı olacağı düşüncesindeyim

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.