Şimdi Ara

Flaş Bellekten Win 7 Kurarken Önyükleme İçin Bir Tuşa Basın Yazısı Gelmiyor! Çok Acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Flaş Bellekten Win 7 Kurarken Önyükleme İçin Bir Tuşa Basın Yazısı Gelmiyor!
    Kurulumu netbook a yapacağım. win 7 orjinal cd den flaş belleğe yükledim hiç bir sorun yok. biostan da usb yi yukarı aldım flaşla kurulum başlıyor ama bir tuşa basın yazısı gelmediğinden kapnıp açılma işleminde her seferinde kurulum sıfırdan yeniden başlıyor. devam edemiyor. Lütfen acil yardıma ihtiyacım var bilgisi olanlar varsa eğer.

• Flash bellekten bootable edince zaten bir tuşa basmanızı istemez, direk kuruluma geçmesi gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarıaslan

Flash bellekten bootable edince zaten bir tuşa basmanızı istemez, direk kuruluma geçmesi gerekiyor.

ama işte direk bir tuşa basmadan kurulum başlayınca kurulum esnasında kapanıp açılırken pc her açılışında windows yeniden kurulmaya başlıyor. kuruluma devam edemiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: amine_38

quote:

Flash bellekten bootable edince zaten bir tuşa basmanızı istemez, direk kuruluma geçmesi gerekiyor.

ama işte direk bir tuşa basmadan kurulum başlayınca kurulum esnasında kapanıp açılırken pc her açılışında windows yeniden kurulmaya başlıyor. kuruluma devam edemiyor

Heh bak bana bunu de :) Dosyalar kopyalanıp, genişletildikten sonra yeniden başlayınca flash belleği çıkar, kurulum devam eder ve tamamlanır. Flash belleği tekrar takmana gerek yok. Dosyaları geçici olarak HDD'ye kopyalıyor, yeniden başlatmadan sonra HDD'den yükleme yapıyor.
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Hocam kurulum esnasında kapanıp açıldığı anda tekrar bios menüsüne girip hdd'yi başa al.

• quote:

Orijinalden alıntı: keusersoze34

Hocam kurulum esnasında kapanıp açıldığı anda tekrar bios menüsüne girip hdd'yi başa al.

denedim hdd yi aldım ama markanın olduğu yerde kaldı devam etmedi kurulum
  • quote:

quote:

quote:

Heh bak bana bunu de :) Dosyalar kopyalanıp, genişletildikten sonra yeniden başlayınca flash belleği çıkar, kurulum devam eder ve tamamlanır. Flash belleği tekrar takmana gerek yok. Dosyaları geçici olarak HDD'ye kopyalıyor, yeniden başlatmadan sonra HDD'den yükleme yapıyor.

sizin dediğinizi de denedim ama markanın olduğu yerde kaldı devam etmedi kurulum

• quote:

quote:

quote:

quote:

sizin dediğinizi de denedim ama markanın olduğu yerde kaldı devam etmedi kurulum

Alıntıları Göster
    Kullandığınız mouse yada klavye "usb" türünde mi ? Eğer öyleyse , usb'li olanı çıkarıp normal klavye/mouse takarak deneyin belki işe yarayabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: keusersoze34

Kullandığınız mouse yada klavye "usb" türünde mi ? Eğer öyleyse , usb'li olanı çıkarıp normal klavye/mouse takarak deneyin belki işe yarayabilir.

masaüstü değil netbook
  • amine_38 A kullanıcısına yanıt
    Valla bende notebook ma format atarken bende çok araltırdım tam reset atarken pc kapanıyo ya orda usb yi çek sonra tam böyle marka geçince tak ama söyleyimde sorumluluk size ait
  • Hangi programla yazdırdınız acaba? Sorun programdan kaynaklı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: buffon42

Hangi programla yazdırdınız acaba? Sorun programdan kaynaklı olabilir.

win to flash programıyla yazdırdım birde usb DVD downloadtool programıyla yazdırdım. bence windows kurulumlarında sıkıntı yok da kuruluma devam edemiyorum işte ya offfff.. :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknoloji.Doktoru

Valla bende notebook ma format atarken bende çok araltırdım tam reset atarken pc kapanıyo ya orda usb yi çek sonra tam böyle marka geçince tak ama söyleyimde sorumluluk size ait

dediğinizi denedim zaten ama işte marka ekranında kalıyor devam etmiyor donmuş gibi orada bekliyor.
  • amine_38 A kullanıcısına yanıt
    Ya çok geç takıyosunuz yada erken ben 2 kere attım 2 sinide aynı şekil yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknoloji.Doktoru

Ya çok geç takıyosunuz yada erken ben 2 kere attım 2 sinide aynı şekil yaptım
    Hocam çözüm basit hdd yi en üst seçeneğe alın hiç dokunmayın. PC'nin ilk açılış anında tek seferlik boot menüsü vardır sanırım tuşu masaüstü bilgisayarlarda F12 ona basın yada altta geçer FXX:Boot menu olarak basın ve usb hdd seçeneğine gelip enterlayın kurulum yazısı gelir yada gelmez fakat aynı sorunu tekrar etmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufoylum

Hocam çözüm basit hdd yi en üst seçeneğe alın hiç dokunmayın. PC'nin ilk açılış anında tek seferlik boot menüsü vardır sanırım tuşu masaüstü bilgisayarlarda F12 ona basın yada altta geçer FXX:Boot menu olarak basın ve usb hdd seçeneğine gelip enterlayın kurulum yazısı gelir yada gelmez fakat aynı sorunu tekrar etmez.

dediğinizin mantığını anladım doğrudur denedim ama yine devam etmiyor.marka ekranında kalıyor ilerlemiyor ya ağlıcam valla ya. hardisk sıfır yeni taktım onunla ilgili olabilir mi?
  • quote:

quote:

dediğinizin mantığını anladım doğrudur denedim ama yine devam etmiyor.marka ekranında kalıyor ilerlemiyor ya ağlıcam valla ya. hardisk sıfır yeni taktım onunla ilgili olabilir mi?

Alıntıları Göster
    bilgisayarın markası ne ? caspermi ?

• quote:

samsung netbook
  • quote:

quote:

samsung netbook

Alıntıları Göster
    Marka ekranında takılımı kalıyor ? yoksa bios tuşuna bastıgınızda cevap veriyormu ?
  • quote:

Marka ekranında takılımı kalıyor ? yoksa bios tuşuna bastıgınızda cevap veriyormu ?

marka ekranında takılı kalıyor. biosta yapmamız gereken bir ayar mı var acaba diye düşünüyorum. hardiskte sıfır yeni taktım. biosu açıp istediğim düzenlemeleri yapabiliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amine_38 -- 25 Temmuz 2015; 11:03:36 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.