Şimdi Ara

Flash Bellek otomatik tanımıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayarım flash bellekleri otomatik tanımıyor. yeni donanım sihirbazı çıkıyor. ileri ve devam et'e basınca yüklüyor ve tanıyor. diğer bilgisayarlarda hiç bir tuşa basmadan kendisi yüklüyor. yeni donanım sihirbazını nasıl iptal ederiz. kendisi otomatik tanısın istiyorum.

• arkadaşlar aradan 3 ay geçmesine rağmen ne cevap veren oldu ne de sorunu giderebildim. hala aynı sorun devam ediyor. her usb disk taktığımda devam et-iptal seçeneği çıkıyor. devam et e basınca aynısından 1-2 tane daha çıkıyor. hepsine devam et diyince "son" çıkıyor. basıyorum ve usb diski tanıyor. diğer bilgisayarlarda kendisi yüklüyor otomatik. benimki tamamen manuel oldu. sorun nerden kaynaklanıyor?
  • yüklemiş olduğun işletim sistemi katılımlı kurulumsa otomatik açma işlemi devreden çıkarılmış olabilir .cd dvd okuyucu varsa onlara cd dvd koyarsan otomatik açılıyormu eğer açmıyorsa yukarıda anlatmış olduğum geçerlidir çaresi yoktur .
  • otomatik açma işlemini nasıl geri getiririz? evet cd-dvd de otomatik açmıyor.
  • Daha geçen gün bununla ilgili bir problemim oldu. Hala çozülmedi sorun. Linklere bakarsan ilgili konularda cozum yolları anlatılmış. Umarım faydası olur.

http://forum.donanimhaber.com/m_28495409/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.