yanlıslıkla yaptım bunu ve sımdı duzeltemıyorum yardımcı olabılırmısınız, kalan 14 gb bolunmemıs alan olarak gorunuyor ama ona nerden baktıgımızı bıle hatırlamıyorum suan
içinde ki bilgileri yedekleyip komple sıfırla belleği ondan sonra tekrardan bölümleme yapmadan ntfs olarak formatla...
bunu yaptım ama fayda etmıyo..arkadasın bılgısayarına format atmıstım drıverlerını yuklerken pc ye aıt olan bı drıverın ne oldugunu kurcalarken boyle oldu..bıcımlendırme,nfts falan ıse yaramıyor baya denedım
quote:
Orijinalden alıntı: cerbeyn
bunu yaptım ama fayda etmıyo..arkadasın bılgısayarına format atmıstım drıverlerını yuklerken pc ye aıt olan bı drıverın ne oldugunu kurcalarken boyle oldu..bıcımlendırme,nfts falan ıse yaramıyor baya denedım
Active killdisk programı ile komple sıfırla belleği
quote:
Orijinalden alıntı: marseltalon
quote:
6.0'ı ındırdım kurdum da tırstım bı anda yanlıslıkla pc yı sılmıyım,bu format kesın cozummudur ?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: marseltalon
quote:
6.0'ı ındırdım kurdum da tırstım bı anda yanlıslıkla pc yı sılmıyım,bu format kesın cozummudur ?
programda doğru sürücüyü yani ilgili belleği seçersen neden pc yi silsin.Ha sen sistem hdd sini yada başka hdd yi seçersen o zaman başka tabiki.DİKATTLİ OL!!! sorumluluk kabul etmem...