Bildirim
FLASH DISK (KORUMA HATASI)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: enverss
512 MB. FLASH DISKIMIN SON 128 MB. DA İŞLEM YAPAMIYORUM. YAZMAYA KARŞI KORUMALI DIYIP HATA VERIYOR. BEN YAZMAYA KARSI KORUMA FILAN KOYMADIM. BUNU NASIL DUZELTEBILIRIM ?
Yazarken 3x128 MB yaziyor en sonuna geldiginde yani son ceyrek de mi sorun cikariyor? Yoksa onceden yazmistin da son kismina simdi mi yazamiyorsun? Eger ikinci dedigim gibiyse o bellegin kenarinda yazmaya karswi koruma anahtari vardir onun pozisyonunu degistir ve oyle dene. ilk dedigim gibiyse formatlamayi deneyebilirsin yada HP nin sitesinde flash disk format tool diye bir program vardi bunu kullanarak da formatlayabilirsin uzerinde baska seceneklerde vardi bu programin ve sen bunlari da deneyebilirsin., -
hatayı son 128. MB da veriyor.
1) yanında anahtar, tırnak filan yok.
2) formatladım.. formatlamada sonuna geliyor yazmaya karşı korulamı korumayı kaldırın tekrar deneyin diyor
3) partition silip oluşturmaya çalışıyorum olmuyor.
bu bozukmu ? -
quote:
Orjinalden alıntı: enverss
hatayı son 128. MB da veriyor.
1) yanında anahtar, tırnak filan yok.
2) formatladım.. formatlamada sonuna geliyor yazmaya karşı korulamı korumayı kaldırın tekrar deneyin diyor
3) partition silip oluşturmaya çalışıyorum olmuyor.
bu bozukmu ?
http://www.pctipp.ch/downloads/dl/32594.asp
Aderesinden indirecegin programla dene bir de formatlamayi.
Sonra olmazsa formatlama islemini windowsun icinden degil de bilgisayari kapatip CD den yada disketten boot ettirip bu USB Flash Diski formatlamayo\i yada silip yeniden olusturmayi deneyebilirsin.
-
soylediginiz progamla formatladim...
aynen assadaki gibi bisey yazdi...
USB 2.0 Flash disk 1.00 (496 mb.) (f:\)
The type of the new file system is fat32.
Volume serial Number is 9055-3605.
519,028,736 bytes total disk space
519,028,736 bytes available on disk.
4,096 bytes in each allocation unit.
126,716 total allocation units on disk.
126,715 available allocation units on disk. -
Peki veri kaydederken yine ayni sorun oluyor mu? Bu yazanlar flash disk bellek sektor bilgileri falan ve toplam kapasite byte cinsinden. Hepsini kullanman gerekir orda yazan kadar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malic -- 3 Mayıs 2006; 13:49:32 > -
En alttaki 2 satiri okumadiniz heralde.
o en altta 2 satirda yazdigi 126mb. da hic bi islem yapamiyorum. korulamli diyor. nasil kaldircam diyorum. bilen yardim etsin diyorum -
Tamam usta gormemisim. Bilen yardim etsin size. -
Est. Ilginiz icin tesekkur ederim... -
Silmeyi ve yeniden olusturmayi da deneyin Kolay gelsin. -
biçimlendir
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- sql dosyası açma
- kısıtlanmış wifi nasıl düzeltilir
- klavye tuş değiştirme
- gizli dns sunucusuna erişilemiyor
- disk hataları onarılıyor tamamlanması bir saatten fazla sürebilir çözüm
- wifi hızlandırma
- suya düşen telefon
- dlss nedir
- zyxel modem kurulumu
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X