Şimdi Ara

flash diskim tanınmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kington marka flash disk aldım 5 aydır hatasız kullanıyordum. Dün bana ait olmayan başka bilgisayardan veri almak istedim ama "USB aygıtı tanınmıyor" uyarısı aldım. Eve geldim kendi bilgisayarım atktım yine aynı hatayı verdi. Sürücü güncelleme de yapılmıyor. Pc deki diğer usbler de de tanınmadı. Usb girişleri sorunsuz çalışıyor başka aygıtları takınca sorun yaşamadım.(harddisk ve mp3 çalar gibi) Sanırım alet bozuldu. Yetkili servislerini aradım onları da bulamadım. Ürünü Migrostan almıştım. Ne yapabilirim bu aşamada bana yardımcı olur musunuz? teşekkürler..

• Garanti belgesiyle Migros'a başvur.(Yanlış olabilir)
  • Bu aşamada yapacak birşey yok.. Diğer bilgisayarlarda da çalışmadığı için muhtemelen donanımsal bir arıza olmuş.. Faturası varsa garantiye yollayınız. İçindeki evraklarda garanti belgesi vardır (ya da olmalı)
  • aldığınız yere fişi ve garanti belgesiyle başvurunuz değiştirirler büyük bi ihtimal.

bendede aynı olay olduydu bn değiştirmezler die aldığımda bozuk çıktı demiştim:D:D
    anında değiştirmişlerdi:D
  • http://www.usbuzmani.com dan bu sorunla ilgili ayrıntılı bilgileri bulabilirsin.
  • Bilgiler için teşekkür ederim. Sanırım migrosa götürecem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Usb Disk Format Atılmıyor
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.