Herkese merhaba ve kolay gelsin,devamlı takip ettiğim siteye sonunda üye olmak da nasip oldu.benim bir sorum olacak.gerek google da gerekse değişik yazılımsal sorunlarla alakalı sitelere bakıp cevabını alamadığım bir soru.
Youtube yada vimeo yada dailymotion hiç fark etmeyecek bir şekilde bir videoyu izlemeye kalktığımda,video tamamen bilgisayara yüklenmeden video başlamıyor.yani aşağıdaki kırmızı renkli bar sonuna gelmediği sürece play tuşuna bassamda durdursam tekrar başlatsamda hiç bir şey değişmiyor.yüklediği kadarını izleyemiyorum.o yüzde 10 dakikalık videoları beklemek oldukça vakit alıyor.işin enteresan tarafı hangi tarayıcıyı yüklersem yükleyeyim bir zaman zaman sonra bu özellik kendi kendine gerçekleşiyor.en başta herşey normal yani.ve yanlış bişey yapıp ayarları değiştirmediğime de eminim,az çok bilgisayardan anlar kabul ediyorum kendimi.
Bu sorunun cevabını bilip paylaşanlara çok minnettar olacağım,şimdiden çok teşekkürler herkese.
flash'a sağ tıklayıp ayarlar sekmesinden depolama ayarlarıyla ilgili olablir, eğer orda bişey bualamzsan TCP/IP bölümünü biliyosundur ordaki ayarlarını bi kontrol derim. çünkü video yuklerden bunlar paket halinde gelir bu paketin aracıda TCP/IP'dir. paket tamamladan paketi açamıyosan burdan kaynaklanan bi sorunda olablir..
teşekkür ederim,orda depolamayı sınırsıza yada -0- a çevirdim bişey elde edemedim.ayrıca