Şimdi Ara

FLÖRT AŞAMASI NE DEMEK?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• ilişkide ki köprü eşiği ya köprüyü geçer sevgili olursun ya da geçemez friendzone olursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proofweb -- 8 Aralık 2017; 17:14:15 >
  • Yani hocam ya mercimegi firina verceksin ya da sag eline mahkum kalacaksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • flört aşamasında olduğumu nerden bilecem? bi kızla tanıştım iki kez arkadaşıyla beraber buluştuk dün beni tiyatroya davet etti gittik beraber tabi öncesinde yemek falan yedik vs.

şimdi flört aşamasında mıyım? kız bana çok iyi davranıyor. hemen hemen her konudan konuşuyoruz. beni övüyor sürekli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sembroni

flört aşamasında olduğumu nerden bilecem? bi kızla tanıştım iki kez arkadaşıyla beraber buluştuk dün beni tiyatroya davet etti gittik beraber tabi öncesinde yemek falan yedik vs.

şimdi flört aşamasında mıyım? kız bana çok iyi davranıyor. hemen hemen her konudan konuşuyoruz. beni övüyor sürekli.

Yok sen evlenme asamasina gecmissin

• Hahahah arkadaşı ile beraber mi

• vjdrsjejv kullanıcısına yanıt
    yok hocam yani ilk başta bir ortamda ismen tanıştık ben de arkadaşıyla beraber ikisini davet ettim geldiler konuştuk iki gün sonra gene arkadaşıyla beraber buluştuk bunda da kitap verecektim kıza ondan. aynı fakültedeyiz. 4-5 saat üçümüz muhabbet ettik. akşamda kız beni tiyatroya davet etti baş başa gittik.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güzelll, çok üzerine gitme kızın o gelsin

• Yataktan iki önceki aşama

• Hocam siz değerli bir insansınız bunu bu şekilde sınıflandırarak aklınızı çöpe atmayın. Aşamayı falan boşverin siz sadece birbirinize sevgi gösterin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Flört karşılıklı ilgi iltifat ama arkadaşlığın sınırlarını zorlayarak olur. Mesela bugün ışıl ışılsın gözlerimiz sürekli seni arıyor gibisinden iltifatlı az yavşamalı durum. Az ve sürekli öyle bişey işte

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.