Şimdi Ara

Fluence 1.5 Dci mi Civic Fd6 mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar en fazla 750.000 Tl bütçeye hangisini tavsiye edersiniz?
    Honda lar en fazla 2009 model Elegance bulunuyor. Piyasaları çok yüksek her modelinin
    Fluence ise 2013-2105 arası daha yeni hemde İcon paket 1.5dci 110 hp alınabiliyor.

Mantık daha yeni daha dolu daha geniş parçası daha ucuz ve dizel olduğu için Fluence diyor ama bu Civiclere de bu paralar isteniyorsa vardır bi keramet diyorsun.

Karşılaştırma yaparsanız tavsiyeniz hangisi olur?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Civic alacaksanız BRC kitli almanızı tavsiye ederim. Bakımlı bir Civic kullanıcısına sürpriz masraf açmaz. 4 senedir 2011 modelini kullanıyorum, Atiker kiti haricinde arızası olmadı. Komple kiti BRC ile değiştirince rahat ettim.

• Fluence çok tuhaf birşey şişirilmiş balon sürüş hissiyatı falan sıfır.
    Imkanınız varsa sürmeden sakın almayın.
    Civic sürmedim ama eminim fluence e göre her türlü fersah fersah iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piyasa arabası alıyorsanız kolay satılan arabalar az buçuk belli. Kullanıcı olarak alacaksanız MK4 kasa Ford Mondeo bakabilirsiniz. 1.6 TDCi motorlu ve bakımlı olursa masraf açmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piyasaları çok yüksek her modelinin
    =
    Honda alacam size onaylatmaya geldim

• Cok arabaya binmedim ama fluence kadar boşunda boşu berbat bir araba görmedim bizim kangoodan bile daha kalitesiz ve kötüydü anormal kötü araba ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstedigi kadar yeni model olsun fluence, temiz civic bulabilirsen uzun süre sorunsuz binersin. Satarkende zorlanmaazsın piyasası iyidir.
    Fluence o tasarımınıda hiç sevmedim. Tabi zevkler renkler hayırlı olsun şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UNF0RGIVEN -- 17 Eylül 2023; 11:0:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.