Şimdi Ara

fluence 85 hp mi focus 90hp mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba bu Dh'deki ilk mesajım ama daha öncedende takip ediyodum herneyse konuya geliyim ben arkadaşlar şimdi başlığı böyle görünce tabikide hepiniz focus diyeceksiniz neticede Alman arabası ama benim kafam çok karıştı.Bugün bi oto pazarına gittim ve aklımda Focus sedan,Fluence ve Astra sedan vardı ve pazarı gezerken bir çok not aldım ve kafam iyice karıştı ve bu forumda arabadan anlayan çok kişi olduğunu biliyorum ve size bazı sorularım olucak.

1.Pazarda 2011 model fluence extreme edition 1.5 dci 85 bg siyah 22,000 km'de 39.500 tl yazmış ama araç gerçekten çok diri ve temiz duruyodu ama daha önce 110hp'lik bi fluence kiralamıştım gerçekten performansı mükemmeldi ama hiç 85bg'lik bi fluence kullanmadım sizce bu aracı alsam pişman olurmuyum.

2.Sorum ise 2010 ford focus 1.6 tdci collection 90 hp 20,000km'de oda 39,500 tl yazmış sizce bu arabanın performansı nedir.

Son olarak arkadaşlar yeni focus 1.6 125 hp HB hakkında yorum yaparsanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ege_54

Bütçe?
    ayda kaç kilometre yaparsınız?
  • Ford'un 90 hp lik motoruyla Renault'un 85 bg lik motorlarının gercek kullanımda aradaki farkı gozardi edilemeyecek kadar buyuk. Focus kesinlikle cok daha performansli. Surus olarak focus fluanceden cok cok daha başarılı, yakit tuketimi olarak da fluance belki cok az farkla az yakar. Ama focustaki direksiyon netliği, yol tutusu, yüksek hizlardaki stabil gidişi, viraj performansı vb. Konularda kesinlikle fluanceden ötede. Fluance focustan yumuşak bir aractir göreceli olarak da bir miktar yol sesi konusunda basarilidir. Yalnız fluancenin oturma pozisyonu olsun, malzeme ve işçilik kalitesi olsun focustan iyi degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni focus hb 125 hp ise sürüsü gayet yumuşak ve önceki jenerasyonun hamlıklarının giderildigi başarılı bir arac. Ancak benzin tuketimi gunünüz şartlarında LPG olmadan sıkıntı olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Focus performas yol tutuş olarak fluanceden öndedir. Fuance ise daha az yakan motoru ve focusdan fazla olan konforuyla öndedir. Ben focusu seçerdim

Not: İki araçta şirketlerin filoların sıkça tercih ettiği bir araç Ne olursa olsu km orjinalliğini tramer kaydını iyice kontrol edin.
  • Şirkete ait eski kasa Megane 2 1.5 dci 85hp'yi kullanıyorum,

1.5dci motorun performansı kötü. 1.6 TDCI 90hp'lik motor performans olarak çok daha iyi.
  • focus tdci daha hızlı ama yalıtım zayıf o aracın.Fluence daha yeni bir araç.85 hp araç seni üzmez 105 lik aracın son sürati 210 km.Bunun da olsun olsun 180 olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar kusura bakmayın eve yeni gelebildim cevap yazan arkadaşlara teşekkürler öncelikle sorularınızı cevaplıyım araba için 42bin lira gibi bi bütçe ayırdım

Bugün bi 105hp'lik 2010 model 30 bin km'de bi fluence bakmaya gittim adamı aradım adresi falan aldım ondan sonra SSamet. dediği gibi focus ve fluencelerin şirketlerin en çok tercih ettikler araç olduklarını biliyodum ama bi arkadaşım 15 liraya kilometrelerini değiştire bildiklerini söyledi gerçekten şaşırdım dijital göstergeli araçların kilometreleriyle oynandıklarını ilk defa duydum ve o yüzden biraz temkinli gittim her neyse araca baktım araç gerçekten temiz bir araçtı ama benim kafamı iki şey kurcaladı 1. arabanın koltukları ve direksiyon bej renkte aracın koltukları temizdi ancak direksiyonun sol tarafında renk değişimi vardı sorduğumda aracı hep sol eliyle kullandığı için olduğunu söyledi

2.30 bin km'lik bi araca göre lastikleri yıpranmıştı ve lastikleri daha önce hiç değiştirmediğini söyledi benim bildiğim kadarıyla 50 bin km'ye kadar lastikler gitmesi lazım bu biraz kafamı kurcaladı.

Sizce bu 2 faktörü gözönene alıcak olursak aracın kilometresiyle oynanmışmıdır çünkü direksiyonun renk değiştirmesi ve lastiğin yıpranması bana göre çok kilometre yapıldığının göstergesidir

Arkadaşlar son olarak bu tramer kaydına nerden bakabiliriz

• Fluence konfor tüketim ve yalıtım olarak daha iyi bir araç focusun başarılı olduğu konu ise yol tutuş ve performans üstelik fluence daha yeni teknoloji ve daha geniş ve büyük ben olsam fluence i tercih ederdim
  • Merhaba arkadaşlar uzun zamandan beri giremiyodum şimdi bu hafta bi karar vercem fluence'den vazgeçtim arkadaşlar şimdi astrayla focus arasında kaldım.

Astara 1,3 cdti 111.yıl sedan 2011 25,000 km 38.000 tl

Focus 1.6 tdci collection 2011 30.000 km 41,000 tl

Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.