fluence geç çalışıyor videodan sorunu söyleyebilecek var mı
-
-
bu parçalar değişim sonrası adaptasyon yapıldı mı ?
aklıma o geldi
enjektör adaptasyonu ?
-
HIZAL POMPAyoutubearkadaşlar sorular için lütfen vatsap no 0507 751 45 36https://www.youtube.com/watch?v=cXgNVpxyNrg
-
Egzantrik sensörü de aynı sorunu yapar Euro 3-4 Motorlarda çok başıma geldi.
-
1.5 DCI Qashqai aracımda da var aynı durum. Özellikle kışın soğukta sabahları böyle.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yarın aracı sanayiye bırakacağım adam biz bir çalıştıralım dedi bakalım ne diyecekler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mantıklı bu Aslında sensör alıp deneriz düzelmezse iade ederiz
Hocam sıcak soğuk aynı biraz yatınca böyle oluyor
Aracı yeni aldım hiç bilmiyorum satıcıyı arasam döverim büyük ihtimalle o yüzden sormadan çözeceğim
mazot filtresini de değiştirmeyi unutmayın, ayrıca pompa da geri kaçırırsa yapar bunu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Parcacilar iade almiyor oto ahmet ivedikte sanayide adam dukkana yazmis elektronik parcalarda iade yok diye onceden sormak lazim
Kızdırma bujisi orjinal olsun. Piyasa kalitesiz kızdırma dolu. Ancak bu kadar etkilemez sanki. Benim 2 si patlaktı sadece biraz 0.5 saniye değilde 1 sn uzatıyordu çalışması. Clip cihazı bulunan özel reno servisinde bir baktırırsanız iyi olur.
Geçen sene 1.6 TDCi motorda aynısı başımıza geldi. Büyük ihtimalle mazot filtresi veya mazot pompası.
-
-
benim 1.5 dci de böyle. mazot filtresini orijinal mais ile değiştirin bir nebze iyileşiyor.
-
VİDEOYU ATAN KİŞİ BENİM SORUNUM ÇÖZÜLDÜ KRANK DİŞLİSİ KIRIKMIŞ ZAMANLAMA BOZUYORMUŞ ŞUAN EKSİ DERECELERDE SANİYESİNDE ÇALIŞIYOR ARIZAYI BULMAK ÇOK UZUN ZAMAN ALDI ARABAYI ÇOK SEVİYORUM FULL PAKET 110 LUK 2012 MODEL SATMADIM UĞRAŞTIM BULDUM ARIZAYI
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deliben -- 3 Kasım 2024; 22:36:53 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X