Şimdi Ara

FLUENCE - LPG Dönüşümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
15.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • FLUENCE LPG dönüşümünde en uyumlu marka hangisidir. Fluencelerde lpg kullanan varmı? Sorun çıkarıyormu. Kısacası Fluence lpg dönüşümünde başarılı sonuç alınabiliyormu?

• 2011 fluence taktırdım hiç bir sorun yok yaklaşık 190 lira falan yakıo şehir içi dışı karışık..
  • Bu arada marka söylemeyi unutmuşum ben landi renzo taktırdım ama brc yi övende çok prince falan zaten onlar üst sınıf gerekte yok bence klasik italyanlardan hepside iyi ancak landi renzonun bi farkı içindeki parçalar çelik olduğu için ses yapıyor ama ilerleyen kilometrelerde daha uzun ömürlü bu arada seste kesinlikle rahatsız edici değil araç rolantide çalışırken aracın dışında iken belli oluo tavsiye ederim.
  • Arkadaşların dediği gibi markaların malzeme kalitesi son derece yükseldi ve uygun bir montajla kesinlikle sorun çıkmayacaktır.
    Sizin tercihiniz ise alacağınız satış sonrası hizmetle orantılı olmalıdır.
    Bu yüzden ben size BRC yi öneririm yaygın servis ağı güvencesiyle.

Mak. Mh. Baki Köseoğlu
  • PEKİ BEN BİŞEY SORMAK İSTİYORUM, MANİFOLTU ALTTAN DELMEK ARACIN ÇEKİŞİ VE YAKIT EKONOMİSİ AÇISINDAN DAHA İYİ DİYORLAR. BU DOĞRUMU? BİR DİĞER SORUM İSE BENİM 2008 MODEL MEGANE2 1.4 SEDAN ARACIM VAR. BU ARACIMLA BEN 10 TL LPG İLE 60 KM ŞEHİR İÇİ YOL GİDEBİLİYORUM. FLUENCELARIN FABRİKA VERİLERİ YAKIT TÜKETİMİ İÇİN 8.8 ŞEHİR İÇİ YANİ MEGANE DAN DAHA AZ YAKMASI GEREKİYO. YANİ BİR FLUENCE İN 10 TL LPG İLE 65 CİVARI GİTMESİ LAZIM BU HESABA GÖRE. TABİ BUNU KULLANIM TARZI VE ŞEHİRLER ARASINDAKİ TRAFİK YOĞUNLUĞU FARKIDA ETKİLER AMA, SONUÇ OLARAK LPG DE FLUENCE MEGANE2 SEDAN 1.4 DEN DAHA AZ YAKARMI? BU SORUYU SORMAKTAKİ AMACIM FLUENCE ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM FAKAT BENZİNLİ ALIP LPG Mİ TAKTIRAYIM, YOKSA DİZEL 85 YADA 105 BEYGİRMİ ALAYIM KARARSIZIM. KRİTERİM SADECE EKONOMİ PERFORMANS DEĞİL ONU DA AYRICA BELİRTEYİM. EĞER PERFORMANS İSTESEM OPEL INSIGNA 1.6 TURBO ALIR BENZİNİ KOYAR BİNERDİM CVPLARINIZI BEKLİYORUM ARKADAŞLAR....HAYIRLI BAYRAMLAR...

• 1)Renaultun 1.6, 1.4 ve 2.0 motora sahip araclarinda manifoldun alttan delinmesi performansi ve yakit tuketimini etkiler.
    Mumkun oldugunca alttan delinmesinde, LPG'nin benzin yoluna yakin bir yere puskurtulmesinde fayda var.

2)Elimde kesin bir veri olmamakla birlikte; Fluence'in Megane'den az yakacagini kesinlikle dusunmuyorum.
    Fabrika verilerine aldanmamak lazim.
  • 2011 renault fluence privilage aracıma bir ay önce atiker omdII lpg taktırdım. performanstan ve yakıttan oldukça menmunum. yalnız bir sorunum var. aracın benzin göstergesi lpg takıldıktan sonra kafayı yedi. bir bakıyorum yarım depo gösteriyor, bir bakıyorum boş gösteriyor. monttajı yapan arkadaşa sıkıntımı anlattım. gerekli kişilerle görüştükten sonra bana bu sıkıntının kronik olduğunu bu araçda 4 tane beyin olduğunu ve gaz beyni ile araç beyni arasında tam anlamıyla bağlantı kurulamadığını söyledi ve araçtan Lpg yi sökmeyi teklif etti. arkadaşlar bu sorunla karşılaşan ve ya çözümünü bilen biri varsa lütfen yardımcı olsun. ne yapacağımı şaşırdım!!! renault servisi konunun kendini ilgilendirmediğini söyledi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Honda civic elegance benzin+lpg
    4 yıl önce açıldı
    Nissan almera.ya lpg taktıranlar?
    15 yıl önce açıldı
    Aveo BRC LPG Problemleri
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: esergultepe

2011 renault fluence privilage aracıma bir ay önce atiker omdII lpg taktırdım. performanstan ve yakıttan oldukça menmunum. yalnız bir sorunum var. aracın benzin göstergesi lpg takıldıktan sonra kafayı yedi. bir bakıyorum yarım depo gösteriyor, bir bakıyorum boş gösteriyor. monttajı yapan arkadaşa sıkıntımı anlattım. gerekli kişilerle görüştükten sonra bana bu sıkıntının kronik olduğunu bu araçda 4 tane beyin olduğunu ve gaz beyni ile araç beyni arasında tam anlamıyla bağlantı kurulamadığını söyledi ve araçtan Lpg yi sökmeyi teklif etti. arkadaşlar bu sorunla karşılaşan ve ya çözümünü bilen biri varsa lütfen yardımcı olsun. ne yapacağımı şaşırdım!!! renault servisi konunun kendini ilgilendirmediğini söyledi.

aracınızın yakıt ibresinin düşürmesi tamamiyle aracın özündeki aksamlardan kaynaklanıyor.. lastiklerin üstünde sensürler var . ve lastik yani tekerlekler döndükçe benzin ibresini düşürmekte.. bu sıkıntı bütün fransız araçlarında var.. aracı gazda kullansanız bile tekerlekler döndükçe ibre düşer.. kendinizi ona göre adapte etmeniz lazım.. birde reset röleri var onlardan takabilirsiniz.. çok sağlıklı değil ama..

• bi taksicide gördüm brc marka tüp vardı 110.000 de araba idi, taksici son derece sorunsuz mutlu bir şekilde kullandığını söyledi
  • ATİKER diyorum.
  • 2013 model yeni taktırdım brc marka emkar topkapida 21 kuruş yakıyor saat gibi çalışyor emkarda taktırın tavsiye ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.