Şimdi Ara

fluence uzun yol yakıt durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar fluence dizel uzun yolda yakıt durumu nedir? araç kiralayacagım aşagı yukarı 1500km yol gidecegım yakıt durumu kafamı kurcaladı. yardımcı olursanız sevinirim

• bende aynı arabanın hatchback'i olan megane 3 var. Geçen hafta git gel yaptım. Arabada 2 kişi + bagaj dolu ve yer yer klima açık olarak 100 kilometredeki ortalamam 4.6 litre. Genel olarak ekonomik bir sürüş yaptım, az yakma tekniklerine uydum. Tamamen dikkat ederek 90 km/h 6 viteste giderek ilk 100 kmde 4.3 litreye kadar düşürmüştüm ama ondan sonra hızımı yükselttim.

Bu arada benim araç 6 ileri vitesli olan model, sizin kiralıyacağınız 5 ileri vitesli ise ufak bir miktar daha fazla yakarsınız.

önemli not: uzun yolda mazotu 3.80- 3.99 arası satan onlarca istasyon var, ordan depoyu doldurursanız daha ekonomik gidersiniz.

aşağıda dönüş yoluna ait yol bilgisayarı verilerini paylaşıyorum, umarım yardımım dokunmuştur.

not: resimler nedense yamuk çıkıyor kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donald Draper -- 24 Temmuz 2013; 10:18:25 >

• Yol durumu (hız, viraj, yokuş iniş çıkış), yük durumu, klima açık kapalı vs. 5 lt ile 6 lt arası yakarsınız.
    Ben şahsen 1000 km sürekli viraj dağ yolları, sürekli klima açık 2 kişi + full bagaj 5.8 yaktım. Mantıklı kullanımla aşağı çekilebilir benim öyle dertlerim yok şahsen

Not: Araç 90 hp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parker48 -- 24 Temmuz 2013; 10:19:07 >
  • verdiğiniz bıigiler için teşekkürler mazotu o fıyata sehır dısından almak epey farkettirecek sanırım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    UZUN YOL LPG ???
    geçen yıl açıldı
    Uzun yol motoru
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.