Şimdi Ara

Fluence vs Megane sedan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
6.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugun dolu bir fluence ortalama 70 bin tl

Aynı şartlarda dolu bir megane ise en uygun 110 bin tl

2.elden bahsediyorum

Şimdi size şunu sormak istiyorum.

Arada 40 bin tl edecek ne fark var ?

Sizce var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kesinlikle fluence çünkü iyi kötü bir piyasası var ve bu böyle devam edecek gibi duruyor fakat megane 4 böyle değil 0 ını 110 bin tl den alanlar şuan aynı arabayı 80 bin tl ye bile satamıyor varın siz düşünün arabanın ikinci el piyasasını.

• Immortall I kullanıcısına yanıt
    Yani şunu demek istiyorum, İllaki megane sedan daha iyi bir araç fakat 40 bin tl farkı hak ediyor mu ? yani 11,500 dolar civarı

• quote:

Orijinalden alıntı: isyankar97

Yani şunu demek istiyorum, İllaki megane sedan daha iyi bir araç fakat 40 bin tl farkı hak ediyor mu ? yani 11,500 dolar civarı

biraz daha rafine o kadar. bence etmiyor.
  • un momento kullanıcısına yanıt
    hocam peki talismanla aradaki farkı hak edermi onunlada farkı 60 bin tl civarı

• Aradaki fiyat farki kur ve vergilendirme farkindan oturu ederi etmezi tartisilir ama aracin zaten euro olarak fiyatlari fix bu soruyu devleti yonetenlere sormak lazim 2 senede ne degisti diye

• Polestar191 P kullanıcısına yanıt
    Arabanın en fulu 96 bindi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Civic vs Octavia
    8 yıl önce açıldı
    Corolla Hatchback vs Leon
    5 yıl önce açıldı
    Civic vs corolla
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: isyankar97

hocam peki talismanla aradaki farkı hak edermi onunlada farkı 60 bin tl civarı

60 bin tl ciddi bi para bence hocam. bu da tamamen sizin butcenize ve beklentinize bagli. az sekil olsun prestij ariyorum derseniz cikarcaksiniz o 60 bini cepten. yok beni a dan b ye gotursun derseniz fluence herturlu yeter.

ama ben olsam motoru ve sanzimani ayni olan arabaya 60 bin tl fazladan cikarip vermem. istedigi kadar sekilli sukullu olsun. reno ne yaparsa renodur benim gozumde.
  • un momento kullanıcısına yanıt
    Talismanın arka havalandırma düğmesi bile yok hala :)

• Full dizel otomatik fluence

2016 kazasiz boyasiz degisensiz 24binde 75 bin tl

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-saibinden-garaj-arabasi-cok-temiz-fluence-icon-edc-504736179/detay

Full dizel otomatik megane sedan

2016 kazasiz boyasiz degisensiz 24binde 96bin tl

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-bzmmotors-megane-sedan-1.5-dci-icon-edc-110-hp-2016-mdl-24.171km-510103453/detay

Arada 20bin tl var sadece ve bence deger.

• jac0B0 kullanıcısına yanıt
    Senin gösterdiğin en full fluence degil en full fluncete elektironik park freni var

• jac0B0 kullanıcısına yanıt
    75 e şişirmiş fiyatı 70k ya bulunuyor oda maksimum 70k

• quote:

Orijinalden alıntı: Moonlife01

Senin gösterdiğin en full fluence degil en full fluncete elektironik park freni var

Megane4 de fluence de icon donanim yani full paket diye gecen park freni opsiyon olabilir sonucta full+full demedim.

Ayrica 70 bin tl ye bulunacak fluence 100bin km uzeri, ben muadil km baktim.

• Hocam aradaki farka bence kesinlikle değmez hatta illa renault marka bir aracım olsun diye bir takıntınız yoksa o paraya alınabilecek çok daha kaliteli arabalar var bence. Tek bir marka veya modelde takılı kalmamanızı tavsiye ederim.

Ayrıca dediğim gibi fluence in şuan iyi kötü bir piyasası var fakat aynısını megane 4 için söyleyemem tabi bu durum zaman içerisinde değişebilir.

• Immortall I kullanıcısına yanıt
    ne var aynı paraya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.