Şimdi Ara

FLYFF yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar oyunda sole bır hata cıkıyor yardım edebılırsenız cok sevınırım

game hack was found

oyun dusuyor bu hata cıkınca nasıl duzelte bılırım yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkur ederım

• bunu oyunun konsusuna yazsaydın iyi olurdu ama genede cvpliim güvenlik duvarını kontrol et yada oyuna başlarken kapatmayı dene sağ alttaki çubuktaki gereksiz her şeyi kapat 2 clint açiyosan bole bir hata verebilir onuda deneme olmassa virüs programınıda kapatıp dene genede olmassa sorununu buraya bildirhttp://flyff-forum.gpotato.com/viewtopic.php?f=14&t=2549768
  • arkadasım yardımın ıcın tesekkur ederım ama dedıklerınle hıc bı alak yok olmadı altta calısan herseyı kapadım ama yok yıne aynı hata ıle karsılasıyorum
  • charımdaki itemleri öbür adama geçirmek için 2client açmıştım şimdi bu hatadan aldım

şimdi 2. client i açtım dosyayı sildim am hala aynı hata nsıl düzelte bilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: wDarK_LorDw

charımdaki itemleri öbür adama geçirmek için 2client açmıştım şimdi bu hatadan aldım

şimdi 2. client i açtım dosyayı sildim am hala aynı hata nsıl düzelte bilirim

allahın sopası yok o yaptiin hack sailio chardan chara item aktarmak için mailbox var oyunu sil tekrar yükle düzelir belki
  • yok arkadasım oyunu tekrar sılıp yuklesende duzelmıyor ben yaptım olmadı bunun bı caresı yokmu ben ole bısılerde yapmadım ama bendede oldu neden oldu bılmıyorum ama duzeltemıyorumda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Silkroad Staff Yardım
    14 yıl önce açıldı
    Metin2 PVP server ÖNERİSİ !!!
    5 yıl önce açıldı
    wow yardım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.