Şimdi Ara

Fm 16 başarılı olamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Fmye 2008 sürümü ile başladım sonra 2014 2015 ve 2016 sürümlerini oynadım,2008 dışında hiçbirinde başarılı olamadım.Taktik filan yapan biri değilim ve hazır taktik alarak başarılı olmanın bir zevki olmayacağını düşünüyorum.Sizce ne yapmalıyım başarılı olmak için?Bir de Bir taktik oturtunca diğer takımlar taktiği çözüyormuş ve sık sık değişmek gerekiyormuş doğru mu?

• O var da hocam bu seride biraz daha zor çözüyorlar. Oyunu öğrenmek için hazır taktik kullanmanızı öneririm. Çünkü oyun ne 2008'e benziyor ne de 2012'ye. Zaten zevkini öldüren de bu. Detay soktukça eğlenceyi bozdular.
  • Yıllardır fm hastası biri olarak ilk defa boş zamanlarımda oynamadıgım bir seri 16 serisi. batırmışlar oyunu.
  • Oyun o kadar da zor degil aslinda.taktik ve direktifleri mantık cercevesinde belirlenemen önemli ve taktik oturana kadar sabretmek önemli , bende orjinal olarak 16 ve 14 var ,14 bana daha zor geliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16'yı ben de oynayamadım bilmiyorum sebebini.15ten devam ettim cok daha iyi.Taktiğide 4 yıldır çözemiyo herifler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence ayrıntıların olması çok iyi olmuş. ben her sene ayrı bi zevk alıyorum oyundan. en büyük zevki geçen sene aldım leeds ile. 4. sene premier lige çıktım. 16 sezon boyunca 2 kez şampiyon olabildim ve 1-2 transfer hatası yüzünden takımı yönetemedim ve kovuldum 16da da trabzon ile çok güzel kariyer yaşadım. taktiği 3 sene sonra oturtabildim direktifler falan baya uğraştırdı. ama tadı bi başka oluyor. bir de bu sene ilk kez altyapıya önem verdim ve o zaman daha bi eğlenceli oldu oyun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.