Şimdi Ara

FM Radyolu DIVX Player yok mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Baktigim tum FM radyolu DIVX Playerlar, 5.1 ses sistemi ile beraber satiliyor.
    Ben sadece playeri almak istiyorum. Yok mu boyle bir olanak?
    Yoksa da radyolu DIVX oynatan ev sinema sistemi olarak ne onerirsiniz?

Tesekkurler.

• merhaba arkadaşım ben de aynı dertten muzdaribim 1 haftadır araştırıyorum bir sonuç bulamadım. Eger bulabildiysen bana da haber edebilirmisin?
  • bazı vcd lerde var ama ben d divxlerde rastlamadım
  • Bu bahsettiğiniz FM radyolu DIVX oynatıcıları Tahtakale' de görmüştüm arkadaşlar...Sanırım 80 YTL ye satılıyordu
  • Radyolu divx playerlar piyasada henüz yaygın değildir.
  • ben radyolu vcd playerlar görmiştüm fakat onlarda sadece scan reset tuşuna sahip ultra dandik cihazlardı yani 1 ytllik radyoları entegre etmişler muhtemelen tahtakale deki cihazda böyle bir şeydir bence radyolu divx player aramak yerine bütün formatları codecleri destekleyen sorunsuz ve uygun fiyatlı bir divx player aramanız daha mantıklı
  • Ben gittigidiyorda BOTS marka görmüştüm. Satıcısı Kartal tren istasyonun karşısındaki pasajda bulunuyor. Fakat adam ne sattığının farkında değil tr desteği olup olmadığını bilmiyor gelin kendiniz test edin diyor. Gittigidiyor fiyatı 180 YTL idi site komisyonu düşülücek olursa fiyatı 162 YTL olur. Benim eve uzak olduğu için gidemedim ama test edebilen olursa iyi olur...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 5.1 ses sistemi ile beraber satılan dvd+divx player hangisi acaba bana bilgi verebilirmisiniz.
    ve fiyatınıda yaklaşık olarak soylerseniz sevinirim.
    ve bu aldığımız ses sistemi tek başına bi işe yarıyormu (yani pc ye bağlanabiliyormu ) yoksa sadece
    dvd çalarlamı kullanıcaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.