Şimdi Ara

FM VERİCİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BEN FM VERİCİ İMALATI YAPIYORUM VE SATIYORUM 2EL FM VERİCİDE ALIYORUM KAÇ WATT OLURSA OLSUN BANA İYİ BİR ŞEMA LAGZIM ŞİMDİDEN SAOLUN

• kardeş ben elektronik mühendisiyim. Elimde 8W gücünde bir fm verici var. Ama üzeri kazınmış bir transistor yandı. Çok fazla uğraşamadım.
    Gemini FM sender GM 312. (TR4) numaralı transistor. (WEbden belki görürsün diye yazdım)

Sen uğraştığın için belki bilirsin. Bu transistorun adı nedir? Biliyor musun? çok iyi bir fm vericidir bu arada...

ben de bunu tamir edersem çok sevineceğim.

Saygılar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sSESs elektronik

ARKADAŞLAR BEN FM VERİCİ İMALATI YAPIYORUM VE SATIYORUM 2EL FM VERİCİDE ALIYORUM KAÇ WATT OLURSA OLSUN BANA İYİ BİR ŞEMA LAGZIM ŞİMDİDEN SAOLUN

fm verici imalatı yapıyorsun verici alıp satıyorsun , böyle diyorsun ve birde şema istiyorsun !!! bana hiç mantıklı gelmedi . fm verici imalatı yapan birinin foruma giripte şema istemesi çok saçma .
  • bana +5v ile çalışan stereo bir fm verici yapabilirmisin?kaç watt olduğu mühim değil. 10-20m metre menzili olsa yeter...
  • eğer bana sorduysan ben o kadar anlamamki daha bende ssssseeeesssss elektronik uzmanından alacaktım ama vazgeçtim marifetlerini duyunca .
  • quote:

Orjinalden alıntı: salagil

bana +5v ile çalışan stereo bir fm verici yapabilirmisin?kaç watt olduğu mühim değil. 10-20m metre menzili olsa yeter...

arkadaşı +5 V ile çalışan fm verici zor bulunur artı birde stereo. sanırım bilgisayarın data portuna bağlayarak calıştıracan. stereo konusunda BA1404 entegresi sana yardımcı olur ama +12 Voltla tabii. cünki stereo konusu biraz komplike.. ama tabii aramaya devam..
  • kardeş dediğin gemini fm vericinin transistörleri 1971 ve 1972 dir hangisi ağrızalıysa değiştirdinmi eski penformansında çalışır ama dediğin kadar da iyi bir verici değil sürekli frekans kayması yapar hadi kolay gele..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fm radyo anteni
    20 yıl önce açıldı
    1 watt ile fm radyo yayını
    15 yıl önce açıldı
    FM Transmitter Önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Türkçe'nize hasta oldum bu ara tebrikler.
  • sayın woofer sizin türkçenizde milleti degerlendirecek kadar var galiba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.