Bildirim
FOCAL 836 vs. KLIPSCH RF-82
Milka Spread Fındıklı Sürülebilir Çikolata 350 gr - 6 Adet : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DFMJQ3F1
5 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
focal dinlemedim ama klipsch lerin 82/62 serisini dinlemiştim...Dali ikon serisinden sonra klipschlerin bu serisinin terfi olacağını düşünmüyorum. -
Terfi olmaz Rf ler sadece ses rengi vs değişir, ikon lar iyi bir set neden değiştirmeyi düşünüyorsun? Sadece upgrade ise daha üst seviye ve tabiki pahalı kolonlara bakmak lazım.. -
Aslında sistemi değiştirmek hiç aklımda yokken focal 836 lı 7.1 sistem dinledim ve sesler farklı geldi ve arayış maalesef başladı.Gerçek bi upgrade olması için sizin tercihiniz ne olurdu? -
klipsps rf 62 1. jejerasyonla lx 83 kurdum berbattı hemen satttım jamo c605 ler bile klipsle rf 62 uyumundan dAHA İYİ -
Klipsch Dinledim RF-62II ve 82 Modelini Yamaha AVR İle İdare Ederdi Alt Sesler Biraz Daha Belirgin Çalıyordu. 767 İdi AVR Herhalde.. Focal Dinlemedim Ama Daha İyi Olacağını Düşünüyorum. Beğendiğim Bir Hoparlör
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X