Şimdi Ara

FOCUS 1.6 LARIN HEPSİ 100HP MİDİR?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2006 TREND FOCUS Almak üzereyim.motorları hakkında detaylı bilgim yok. 1.4 80hp olanları varmış bunların.acaba 1.6 larda da düşük beygirli olan var mı yoksa standart 100hp mi hepsi.kaputu kaldırınca 1.4 ile 1.6 yı nasıl ayırt ederiz gözle? teşekkürler

• ruhsata bak
  • 1.6 benzinli 100 hp ve 1.6 115 hp vardır Türkiye de daha düşüğü yoktur zaten..
    Ya ruhrata bakıcaksınız anlamak için ya da donanımına bakıcaksınız forumları gezersenizde yeterince donanımlar konusunda bilgi sahibi olursunuz...
  • focus-2 lerin 1.4 olanı yok doğru mu anlamışım? focus-1 lerde var da ondan soruyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasansenturk2

focus-2 lerin 1.4 olanı yok doğru mu anlamışım? focus-1 lerde var da ondan soruyorum

Evet motor seçeneği olarak f2 lerde 1.4 motor Türkiye'ye getirilmedi ama f1 lerde vardı...
  • tşk alp2828
  • FII de de 1.4 motor var FI de de. FII de 1.6 olarak duratec motor 100 hp duratec ti-vct 115 hp. 2006 trendler 100 hp dir. makyaj sonrasında trendlerde 115 oldu. şimdi birde sıfır oalrk comfort modeli var onlarda 100 hp.

yani
    FII 1.4 duratec 80 hp
    FII 1.6 duratec 100 hp
    FII 1.6 duratec ti-vct 115 hp dir.
  • kardeş bir de nasıl anlıcağımı söylersen. motor üzerinde bişey yzmıyor bildiğim kadarıyla.araç üzerinde motorun 1.4 mü 1.6 mı olduğunu nasıl anlıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa-T

FII de de 1.4 motor var FI de de. FII de 1.6 olarak duratec motor 100 hp duratec ti-vct 115 hp. 2006 trendler 100 hp dir. makyaj sonrasında trendlerde 115 oldu. şimdi birde sıfır oalrk comfort modeli var onlarda 100 hp.

yani
    FII 1.4 duratec 80 hp
    FII 1.6 duratec 100 hp
    FII 1.6 duratec ti-vct 115 hp dir.

$..mış Batırmış Ford(tr) bu araç getirtmede... Bunun açıklaması bu yani..Bu ne ya böyle..Sanki puzzle çözüyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasansenturk2

kardeş bir de nasıl anlıcağımı söylersen. motor üzerinde bişey yzmıyor bildiğim kadarıyla.araç üzerinde motorun 1.4 mü 1.6 mı olduğunu nasıl anlıcam

2006 model 1,4 yok ya ...neyi anlayacaksın ki adam sana aracı aldığı faturayı göstersin madem ruhsatı takmıyorsun...Motor resimlerini bulun bari.
    alın bu ti-vct ..

Resim üstündeki yazıyı takmayın :D

FOCUS 1.6 LARIN HEPSİ 100HP MİDİR?

• 2006 benzinli trend kesinlikle 1,6 100 hp dir.Başka bişi olma şansı yok Türkiye'de..

FII 1,4 80hp ithal edilmedi rahat olun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.E -- 28 Aralık 2009; 4:29:49 >
  • model yılını bilmem ama FII için 1.4 var türkiyede. az ama var. hatta geçenlerde birisi satıyordu.

http://www.sahibinden.com/focus_trend_4k_1_4_ekonomik_motor-51WQQaXQQ12918384WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/2007_model_ford_focus_navigasyonlu_73000_de_1_4_4k_benzinli-63WQQaXQQ14722079WQQpXQQdisplayitem

ikinci ilan sahibini ford forumundan tanıyorum :D

• Varya gece bunu yazarken tahmin ettim birisinin ilan bulup işte var TR'de 1,4 diyeceğini.. Nerden buldularsa onları..Gerçi bi ara da 2,0 tdci trend ESP li vardı satılık sahibindende..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa-T

model yılını bilmem ama FII için 1.4 var türkiyede. az ama var. hatta geçenlerde birisi satıyordu.

http://www.sahibinden.com/focus_trend_4k_1_4_ekonomik_motor-51WQQaXQQ12918384WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/2007_model_ford_focus_navigasyonlu_73000_de_1_4_4k_benzinli-63WQQaXQQ14722079WQQpXQQdisplayitem

ikinci ilan sahibini ford forumundan tanıyorum :D

Tamam işte bu araçlar istisna yoksa Ford sunmadı Türkiye'de(internet sitesinde fiyat listesinde yoktu), istekle ya da başka bir nedenle getirilen araçlardan..

• quote:

Orijinalden alıntı: A.E

Varya gece bunu yazarken tahmin ettim birisinin ilan bulup işte var TR'de 1,4 diyeceğini.. Nerden buldularsa onları..Gerçi bi ara da 2,0 tdci trend ESP li vardı satılık sahibindende..

o araçta büyük ihtimal ya ford için geldi yda ford çalışanı biri getirti. ama 1.4 ler filolar için geldi aynı şekilşde normalde 1.8 tdci focus I lerde önce opet için getirtildi şirket aracı oalrak daha sonra bir yıl ford listersinde de eklendi.

misal Focus I st170 türkiye pazarında satışa sunulmadı ama 1 tane dönemin bir ford müdürü kendisi için getirti daha sonra kaza yaptı ve satıldı. bi ara oda vardı sahibindende.

aynı şekilde 2002 önce türkiyeye hiç bir dizel focus gelmemişken bu aralar yurt dışından eksi kasa bir iki tane dizel getirmişler onlarda 2. ele düştü :D yani olmaz olmaz değil ama alırken araca iyi bakın içinden 1.4 de çıkar 1.8 de çıkar 2.0 da çıkar

• ST 170 e dangalağın teki lpg takmış en son yine satılıktı..

2,0tdci focus'u birisi gümrükten almış o da satıldı..

Dediğin gibi içinden herşey çıkabilir ama çok düşük ihtimal.Fark etmemek için Ford'dan hiç anlamamak lazım,mesela ver bana 1,4 FII ilk 100 metrede onun 1,6 olmadığı anlaşılır.Zor iş değil yani.
  • st170 satılmış istanbula :D o araç özünde süper ama yanlış adamlara düştü :(

önden ağır hasarlı birden fazla kazası var diyolardı. lpg benim için sorun değil eğer şase motor yürüyen sağlam olsa o araç tam bir şaka makinası olurdu.

bujndan 2 sene evveldi galiba tek kapı olmsaydı bi ihtimal sahibi biz oalcaktırk nasip değilmiş ama allahtan almamışız sonradan geçmişini öğrendim :D ilk sahibi kocaelide ford fabtikasında ya yöneticiydi ya yönetici oğlu :D

• ilki biraz yalan ikincisde 2.0 değil 1.6 sport esp de varmış :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa-T -- 30 Aralık 2009; 22:45:44 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.