Şimdi Ara

Focus 2 Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aracı Alalı daha 1 hafta oluyor
    Aracın gerçek anahtarını ufak bir galgınlık ile koyduğumuz yeri unutunca Alarmlı cift kilit ile kitlediğim Arabamı Yedek anahtarı ile kapılarını Actım Alarm çalmadı Motoru çalıştırdık
    Fakat Şimdi
    Farlar Motor çalışırken sürekli yanıyor uzun kısa aç kapa hiçbir özelliği çalışmıyor
    Elfireni İkaz lambası (!) kontak acınca sürekli yanıyor Firen inikken yoldada yanıyor
    klima ısıtma soğutma Çalışmıyor ekranda derece yazıyor üflemiyor
    Araç içi Aydınlatma ışıklar yanmıyor

Anahtarı bulduk Uzaktan kumandalı anahtarı çalışmıyor Kilitlemiyor Acmıyor Tepkisiz
    Otomatik kilitleme çalışmıyor Anahtarlada içerde kapı kolu yanındaki düğme ilede olmuyor

İlk defa focus kullanıyorum Araç hakkında hiçbir bilgim yok Araba Kumanda ile acmadık diye kendini Korumayamı aldı Hırsız modu felan varmı bunlarda yoksa Beyin Arızasımı acaba Bilgileriniz için Şimdiden teşekkür Ederim

• Akü kutup başlarını söküp elektronik olarak resetlenmesini bekleyin.
  • Bu sabah Arabanın herşeyi çalışıyordu Buna Ney sebeb oldu Acaba Kumanda ile kilitlediğim aracımı Kumandasız Yedek anahtarla kapıyı actığım içinmidirki

Hala kumanyla kapılar acılmıyor Anahtarla Dün sadece sürücü kapısı acılıyordu şimdi Anahtarla 4 kapı otomatik acılıyor Klima çalışıyor Ünlem işareeti yanmıyor İç aydınlatmalar yanıyor Far uzun kısa sis kademe kademe ben İçerden yönetebiliyorum (Dün Motor Dışında hiç birley çalışmıyordu :D )

Sorun kalmadı gibi Ama Kumanda hala hiç tepki vermiyor Bu Araçta arızamı yoksa özellikmi Daha onu çözemedim :(

Birde Dizel araç ilk çalışırken Kızdırma ışığın sönmesini bekle falan dediler bana Işık hiç yanmıyorki Kar yağdığında 4 gün yattı araba Aküsü bitmesin birde motor biraz işlesin diye çalıştırıyım dedim ilk defa 4sn kadar sarı ren gördüm aha yandı demeye kallmadı geri söndü Sönünce marş yaptım 2snde çalıştı Normaldede Kontağı 1 tık çevirdiğimde 1sn bile yanmıyor bu ışık Zaten genel kontrol ediyor galiba ışıkların hepsi yanıp 1sn sonra hepsi birden sönüyor

Dün sorunsuz biraz yol yaptım geri Aracı park eddim Akşam anahtarı kaybettiğim için Yedek ANahtarla açtık ve hiçbirşey çalışmıyordu Eve gelip hemen Konu açtım zaten

Bu bir sorunmu Acaba Ve Bu tepkisiz uzaktan kumandaya ne yapmam gerek Basit bir Ayarı Püf noktasımı var yoksa Anahtarcıyamı gidiyim yoksa Tamirci yemi

Daha 1 haftadır Focus a biniyorum Focus motoru Araç expertiz edilirken ilk defa gördüm Hayatımda hiç Akü sökmedim İlk sökülecek + - gibi olayı varmış biraz araştırdımda Sakata gelmiyim dedim

Hem şuan Araba eskisi gibi oldu nasıl olduysa sadece Kumanda çalışmıyor şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoneWolf79 -- 23 Şubat 2015; 17:25:12 >

• sorunun çözümü bizde arayın nasıl yapabileceğinizi tarif edelim eğer manuel olarak olmaz ise kumanda da bir problem olabilir kumanda tamirini de yapabiliriz
    http://www.otoanahtari.web.tr/ford-anahtari
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoneWolf79

Bu sabah Arabanın herşeyi çalışıyordu Buna Ney sebeb oldu Acaba Kumanda ile kilitlediğim aracımı Kumandasız Yedek anahtarla kapıyı actığım içinmidirki

Hala kumanyla kapılar acılmıyor Anahtarla Dün sadece sürücü kapısı acılıyordu şimdi Anahtarla 4 kapı otomatik acılıyor Klima çalışıyor Ünlem işareeti yanmıyor İç aydınlatmalar yanıyor Far uzun kısa sis kademe kademe ben İçerden yönetebiliyorum (Dün Motor Dışında hiç birley çalışmıyordu :D )

Sorun kalmadı gibi Ama Kumanda hala hiç tepki vermiyor Bu Araçta arızamı yoksa özellikmi Daha onu çözemedim :(

Birde Dizel araç ilk çalışırken Kızdırma ışığın sönmesini bekle falan dediler bana Işık hiç yanmıyorki Kar yağdığında 4 gün yattı araba Aküsü bitmesin birde motor biraz işlesin diye çalıştırıyım dedim ilk defa 4sn kadar sarı ren gördüm aha yandı demeye kallmadı geri söndü Sönünce marş yaptım 2snde çalıştı Normaldede Kontağı 1 tık çevirdiğimde 1sn bile yanmıyor bu ışık Zaten genel kontrol ediyor galiba ışıkların hepsi yanıp 1sn sonra hepsi birden sönüyor

Dün sorunsuz biraz yol yaptım geri Aracı park eddim Akşam anahtarı kaybettiğim için Yedek ANahtarla açtık ve hiçbirşey çalışmıyordu Eve gelip hemen Konu açtım zaten

Bu bir sorunmu Acaba Ve Bu tepkisiz uzaktan kumandaya ne yapmam gerek Basit bir Ayarı Püf noktasımı var yoksa Anahtarcıyamı gidiyim yoksa Tamirci yemi

Daha 1 haftadır Focus a biniyorum Focus motoru Araç expertiz edilirken ilk defa gördüm Hayatımda hiç Akü sökmedim İlk sökülecek + - gibi olayı varmış biraz araştırdımda Sakata gelmiyim dedim

Hem şuan Araba eskisi gibi oldu nasıl olduysa sadece Kumanda çalışmıyor şimdi

Kumandayı aracın beynine tekrar senkronize etmeniz gerekebilir. Bunun için fordun kitapçığında bir formül olması lazım, yanlış hatırlamıyorsam kontak üzerinden anahtarın hareketleriyle bu işleve ulaşılması lazım ama ezbere bilmiyorum. Bulursam veya hatırlarsam buraya yazarım ama kitapçığını bir gözden geçirin veya internet üzerinden araştırın mutlaka bulursunuz... Ben de bundan önce Focus 2,5 sahibiydim o zamanlar bazı gizli programlama özelliklerini biliyordum ama satınca unuttuk işte... :)

• mustyyyyy Teşekkürler Bende yeni Aldım 2005 model İlk arabam ve Full+full müş Ghia paketi ondan kafam karışıyor İnternette hiçbir arabanın hiçbir PAket özellikleri yok Araçta ne özellikler var hangileri Sorunsuz çalışıyor Hangisi Arızalı veya yok Hiçbir bilgim yok İnternettede Kulaktan dolma bilgiler Bir bilen yok Arıyorum kimi 6 havayastığı var kimi 4 var diyor ki Havayastığı artık özellik değil standart bütün arabalarda var
    Sadece Focus değil Aslında Bütün araçların Fabrika cıkışı Paket özelliklerini Yazan bir site olsa cok tıklanır eminim Millet Arabasına Fransız Kalmaktan kurtulur Şimdilik kontağı cevir Vitesi at git Soğuksa sıcaksa klima ac kapa Araç hakkındaki bütün bilgim bu

Anahtarıda halletim hızlı hızlı kontağı aç kapa yaparak dııııtttt sesi gelene kadar Sonra kumandadan kapı kilide basar basmaz araba yeniden dııııttttt ladı Kumandamda çalışıyor Şuan hiçbir Sıkıntı kalmadı Ama buna ney neden oldu Onu bilmiyoruz bir bilende yok

Ama bu yaşadığım olay Arızamı Özellikmi Hala o Kafamı karıştırıyor

İnternette 3 gündür Araştırıyorum hiç böyle birşey yaşayan yok sanırım Hiçbir Bilgi yok bu tür bir olaya dair

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoneWolf79 -- 24 Şubat 2015; 14:56:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LoneWolf79

mustyyyyy Teşekkürler Bende yeni Aldım 2005 model İlk arabam ve Full+full müş Ghia paketi ondan kafam karışıyor İnternette hiçbir arabanın hiçbir PAket özellikleri yok Araçta ne özellikler var hangileri Sorunsuz çalışıyor Hangisi Arızalı veya yok Hiçbir bilgim yok İnternettede Kulaktan dolma bilgiler Bir bilen yok Arıyorum kimi 6 havayastığı var kimi 4 var diyor ki Havayastığı artık özellik değil standart bütün arabalarda var
    Sadece Focus değil Aslında Bütün araçların Fabrika cıkışı Paket özelliklerini Yazan bir site olsa cok tıklanır eminim Millet Arabasına Fransız Kalmaktan kurtulur Şimdilik kontağı cevir Vitesi at git Soğuksa sıcaksa klima ac kapa Araç hakkındaki bütün bilgim bu

Anahtarıda halletim hızlı hızlı kontağı aç kapa yaparak dııııtttt sesi gelene kadar Sonra kumandadan kapı kilide basar basmaz araba yeniden dııııttttt ladı Kumandamda çalışıyor Şuan hiçbir Sıkıntı kalmadı Ama buna ney neden oldu Onu bilmiyoruz bir bilende yok

Ama bu yaşadığım olay Arızamı Özellikmi Hala o Kafamı karıştırıyor

İnternette 3 gündür Araştırıyorum hiç böyle birşey yaşayan yok sanırım Hiçbir Bilgi yok bu tür bir olaya dair

Bahsettiğiniz araç bilgilerini, nerede ne zaman üretildiğini ve hangi teknik özelliklerle donatıldığını şu linkten sorgulayabilirsiniz. VIN yazan yere şasi no girin, altta boşluğa güvenlik karakterlerini girin.

http://vinformer.su/ident/vin/decode.php

Bu da sadece forda ait veri tabanını içerir:

http://www.etis.ford.com/vehicleRegSelector.do;jsessionid=1BE9FF904E60EC82427FA610C68432B3.fcvas505

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Focus 1 ses sistemi sorunu
    2 yıl önce açıldı
    1.3 Egea motor titreme sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.