Merhaba, Aracım 2004 model Focus mk1 1.8 TDCi Motor soğuk havada iki, üçüncü, bazen dördüncü, beşinci marşta ben eğer gaz ile desteklersem ancak çalışıyor. Çalıştıktan sonra eğer gaz vermeyi hemen bırakırsam rölantide dalgalanma başlayıp stop ediyor. Motoru gaz vererek devamlı ısıtmam gerekiyor bi üç dört dk. Sonra rölantide gürültülü, sarsıntılı çalışma ile devam ediyor stop etmiyor devam ediyorum. Sanayide ustaların yolunu tutmuş geziyorum. Sorunun çözümü için değerli tecrübeli ustalar yorum bırakırsa sevinirim. Aracımda yapılanları şöyle anlatayım; Mazot pompası komple revize edildi. Turbo hortumları, hava giriş çıkış hortumları kontrol edildi sorun yok. Kelepçeleri değişti Krank okuyucu değişti Yakıt geri kaçırma test edildi yakıtı geri kaçırmıyor. Ayrıca mazot geri dönüş hortumları yenilendi Mazot filtresi üç defa değişti Enjektörlerin memelerinin ve değerlerinin bozuk olduğu bu enjektörlerin komple revizyondan geçmesi gerektiğini söyledi (bunu söyleyen yakıt pompasını yenileyen cihazları gelişmiş işinde uzman bir dizel servisi), diğer sanayideki başka bir usta enjektörleri söktürüp kendi enjektörcüsüne test ettirdi enjektörlerde sorun yok dedi. Enjektörler bu soruna sebebiyet verebilir mi ? Veya başka baktırmam gereken kısımlar neler olabilir? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jekku -- 28 Aralık 2024; 22:7:57 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim