Şimdi Ara

Focus 2009 Titanium mu? 2011 Comfort HB mi? Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam Fiestamı 2 hafta önce sattım ve krediye girip araba alacağım. Forddan Fiesta vasıtasıyla memnun kaldım fakat focuslarda bilgim yok, donanım vb. konularını hiç bilmiyorum. Focus 2009 Titanium modellerinin fiyatları 33, 35.000 arası, kilometreleri 30.000, 50.000 civarlarında... Diğer gözüme çarpan seçenek ise 2011 model 3500 veya 13.000 kilometrede focus comfort hb benzin ve lpg, fiyat ise 30.000, 32.000 civarları kararsızım ne yapmalıyım.
    Focus konusunda bilgili arkadaşlardan iki model arasındaki farkları ve mesela 2009 titanium 2011 comforta göre mantıklımıdır yada tam tersimidir bu görüşlerini rica ediyorum.

Herkese iyi forumlar teşekkürler.

• kendin karar vermelisin sanırım. bilen yokmuş
  • Dilimizde tüy bitti, geçtiğimiz aralık ayında focus comfort HB 0 km olarak 28.500 e bırakılıyordu ve LPG de garanti kapsamında takılıyordu. Kontak çevrildiği an fiyat düşer. Bu böyledir. Kendinizi enayi yerine koydurtmayın.
  • Arkadaşlar birde şeyi sormak istiyorum kilometresiyle oynanmış aracı servis anlayabilir mi? Ya da biz nasıl anlarız dijital gösterge dahi olsa oynanması mümkünmüdür..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonder

Arkadaşlar birde şeyi sormak istiyorum kilometresiyle oynanmış aracı servis anlayabilir mi? Ya da biz nasıl anlarız dijital gösterge dahi olsa oynanması mümkünmüdür..

Servis kayıtlarından anlanbilinir.
    Yada bir ustaya gösterirseniz aracın eskimişliğinden yorum yapabilir.
  • 2009 model 20000 km de sedan titanium-x buldum araba temiz görünüyor. Fiyatı en son 31000 e indirdi verilirmi bu para sizce? Sol üç parçada değişim değil sadece boya var diyor acaba bakmaya değermi bu soruyu sormamın nedeni şehirlerarası yolculuk yapacak olmam aracı görmek için.. Yani hala 2009 titanium mu yoksa 2011 comfort mu arasında kaldım bu konuda da ne diyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bonder -- 16 Temmuz 2011; 18:45:32 >
  • Boşver o paralara 2.el boyalı arabaları..

Ya 0 km focus hb 1.6 comfort al 31-32 civarına yada 2008 1.6 yeni kasa mondeo al yine aynı paralara..İkisinede sağlam bir lpg kitiyle iş hallolur..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH-ALEMDAR

Boşver o paralara 2.el boyalı arabaları..

Ya 0 km focus hb 1.6 comfort al 31-32 civarına yada 2008 1.6 yeni kasa mondeo al yine aynı paralara..İkisinede sağlam bir lpg kitiyle iş hallolur..

Aslında mondeo hayran olduğum bir araç aklımda yoktu en azından 2008 filan düşünmemiştim fikir için teşekkürler. Bir araştırayım :D
  • İnternetten araştırdım 35, 40 bin arası 2008 mondeo herhalde bulamayacağım bütçeme uygun güzel temiz bir araç. Neyse yeni model tavsiyeleriniz varsa araştırayım focus comforta da bakıyorum ama düz özelliği olmayan bir araç dedikleri için pek sıcak bakamıyorum :( Teşekkürler
  • Herkese tekra selamlar, okadar araştırmalardan sonra opel gözüme ilişti ve 2011 sıfır km astra classic III 1.6 HB manuel benzinli + konfor paket dahil anahtar teslim fiyatı 41.000 küsur TL'den 34.950 TL' düşürmüşler kampanya ile bana uygun geldi ve kafama yattı. Zira 2010 model aynı aracın 2. eli bile 33.500 den başlıyor. Bu araçla ilgili bilgisi olandan fikir rica ediyorum. Zira kısmetse parayı denkleştirebilirsem bu haftasonu almayı düşünüyorum. Focus desen özellik yok ve pahalı, golf desen oda özelliksiz ama pahalı bir araç bakalım hayırlısı... :D
  • Birde bayiile yazıştık fakat ekstra bir indirim de yapmıyorlarmış ya da araçla ilgili bir hediye filan da vermiyorlarmış. İlk kez sıfır bir araç alacağım bayiden pazarlık taktikleri veya koparabileceğimiz birşeyler olurmu aracı alırken yoksa kurukuruya direkt aracımı alıyoruz :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.