Şimdi Ara

FOCUS 3 İYİ Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S.a arkadaşlar . Hayırlısıyla bir araç alma niyetindeyim. 2011 model focus titanium siyah benzinli hatasız hb 30.000 km de bir tanıdıkdan araç buldum. 45500 e verebileceğini söyledi. Sizce fiyatı nasıl araçta lpg yok. Yaza kadar kullanım D sınıfı almayı düşünüyorum. Yani elden çabuk çıkacak zarar ettirir mi? Fikirlerinizi sunarsanız memnun olurum.

• Satılır. Çok yakar benzinde ınun haricinde iyidir, kalitesini hissettirir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: U.C.Y

Satılır. Çok yakar benzinde ınun haricinde iyidir, kalitesini hissettirir.

satılır elbet de fiyat nasıl istediği
  • Dostum 2011 de bu araç hangi fiyattan satılmış ona bak ve o parayı teklif et

Not:ayrıca aracın trafiğe çıkışı 2010 yazı da olabilir onu da bi öğren

• # Elini öpene satarsın.
    # Tutulan bir piyasa arabasıdır.
    # Geri kalan size kalmış.8-10 lt yakar.

• İstedigin zaman cabucak satarsin.Tutulan bir arabadir.8-9 lt yakabilir,kullaniminiza bagli daha fazla veya daha azda yakabilir.Lpg ile tadindan yenmez,1.6 125 lik motora donusum yapilir.1.0 Ecoboost uygun degildir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yed66

S.a arkadaşlar . Hayırlısıyla bir araç alma niyetindeyim. 2011 model focus titanium siyah benzinli hatasız hb 30.000 km de bir tanıdıkdan araç buldum. 45500 e verebileceğini söyledi. Sizce fiyatı nasıl araçta lpg yok. Yaza kadar kullanım D sınıfı almayı düşünüyorum. Yani elden çabuk çıkacak zarar ettirir mi? Fikirlerinizi sunarsanız memnun olurum.

Geçen hafta 2015 model focus aldık bir arkadasa samsun otokoctan

1.6 Benzinli manuel baz donanım 48 e bitirdik. 4 yaşında bir modele o parayi vermem.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia 8.3 çok iyi değil mi
    3 yıl önce açıldı
    1.3 Linea performansı bu mu?
    13 yıl önce açıldı
    Civic mi 1 veya 3 serisi mi?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: he_man

Dostum 2011 de bu araç hangi fiyattan satılmış ona bak ve o parayı teklif et

2011 hb 46500 tl liste fiyatıymış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

quote:

S.a arkadaşlar . Hayırlısıyla bir araç alma niyetindeyim. 2011 model focus titanium siyah benzinli hatasız hb 30.000 km de bir tanıdıkdan araç buldum. 45500 e verebileceğini söyledi. Sizce fiyatı nasıl araçta lpg yok. Yaza kadar kullanım D sınıfı almayı düşünüyorum. Yani elden çabuk çıkacak zarar ettirir mi? Fikirlerinizi sunarsanız memnun olurum.

1.6 Benzinli manuel baz donanım 48 e bitirdik. 4 yaşında bir modele o parayi vermem.

Valla hocam orası tercih tabiki yani boş bir arabaya da 48 bin tl çok bana göre yine de saolun fikriniz için.

• quote:

Orijinalden alıntı: attci

# Elini öpene satarsın.
    # Tutulan bir piyasa arabasıdır.
    # Geri kalan size kalmış.8-10 lt yakar.

evet hocam da öğrenmek istediğim fiyatın uygun olup olmaması çünkü fiyatlara baktığımda kim neye tutturursa yazmış kafasına göre. Yani hangi arabanın piyasası ne kadar belli değil
  • yed66 Y kullanıcısına yanıt
    Boş dediğiniz Trend x donanımda:
    sis farı
    hız sabitleyici
    deri direksiyon ve direksiyondan kumanda
    karartılmış arka camlar var

o kadar da boş değil
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

quote:

Valla hocam orası tercih tabiki yani boş bir arabaya da 48 bin tl çok bana göre yine de saolun fikriniz için.

Hocam baz donanımda hız sabitleyici, yokuş kalkiş desteği tüm güvenlik donanımları, çelik jant usb girişi vs. Oldukça dolu.

Yani benim bir karım yok ama gidip 2 fazla donanım var diye 4 yaşında araba almayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ned_Starkk

Boş dediğiniz Trend x donanımda:
    sis farı
    hız sabitleyici
    deri direksiyon ve direksiyondan kumanda
    karartılmış arka camlar var

o kadar da boş değil

Yağmur far park sensorlerı yok. kol dayama yok perde hava yastığı yok. Bunlar benım için önemli şeyler. Ama tabiki fikrinize saygı duyuyorum
  • Araç iyi ama istenen rakam fazla geldi bana.

Ilk seri f3 olduğu icin Sony de yoktur o araçta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeytinkoy -- 21 Mart 2015; 13:47:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

Araç iyi ama istenen rakam fazla geldi bana.

ilk seriler daha kaliteliydi sonra donanımı kıstılar
  • quote:

İlk seri olmasi ile alakasi yok.

İlla arac Titanium olunca Sony olmuyor.

Titanium+Smart paket te olur Sony.İlk serilerde bu opsiyon yoktu,istesenizde Sony alamiyordunuz

Yani su an 2014 Titanium bir arac Sony li olacak diye bir kural yok.Adam Smart paket ekletmemisse Sony olmaz.Ford un kendi bluetoothlu teyp sistemi olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

quote:

İlk seri olmasi ile alakasi yok.

İlla arac Titanium olunca Sony olmuyor.

Titanium+Smart paket te olur Sony.İlk serilerde bu opsiyon yoktu,istesenizde Sony alamiyordunuz

Yani su an 2014 Titanium bir arac Sony li olacak diye bir kural yok.Adam Smart paket ekletmemisse Sony olmaz.Ford un kendi bluetoothlu teyp sistemi olur

Alıntıları Göster
    Benzinli, yaşlı titanyum alacağınıza 2012 dizel trend filan alın bence.Hem daha uygun rakam olarak, hem de dizel daha kolay satılır.
    Örnek olarak:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-asker-sahibinden-2012-dizel-focus-3-205635159/detay/

• quote:

Orijinalden alıntı: caspento

Benzinli, yaşlı titanyum alacağınıza 2012 dizel trend filan alın bence.Hem daha uygun rakam olarak, hem de dizel daha kolay satılır.
    Örnek olarak:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-asker-sahibinden-2012-dizel-focus-3-205635159/detay/

hocam 1 yas var arada dizelin km cok fazla oluyor
  • quote:

evet hocam smart paket yok araçta sitelere baktığımda 50 den asagı yok gibi ama
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: he_man

Dostum 2011 de bu araç hangi fiyattan satılmış ona bak ve o parayı teklif et

2011 hb 46500 tl liste fiyatıymış.

hocam liste fiyatı 46 500 olan arabayı 43 e fln almış da olabilir trafiğe çıkış dönemini bilmek lazım

fiyat konusunda uygun mu değil mi karar veremedim,

mesela
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2012-ford-focus-1.6i-titanium-otomatik-vites-hatasiz-204440354/detay

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.