Arkadaşlar ben 2006-2009 model aralığında focus , astra veya golf arıyorum. Ya dizel alıcam yada benzinli alıp lpg ye dönüştürücem. Elinde böyle bir aracı olup da satmayı düşünen varsa benimle iletişime geçsin lütfen.
İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. Aracınız gerçekten çok güzel Allah kaza bela vermesin. İlanı da gerçekten çok detaylı ve güzel hazırlamışsınız.
Ama benim o kadar param yok malesef. İlanda da okudum tek kuruş indirim yapılmayacaktır diye yazmışsınız, bu yüzden sizi telefonla arayıp rahatsız etmek istemedim.
Farklı bi rakam düşünürseniz sizinle irtibata geçebilirim yada siz benimle irtibata geçebilirsiniz.
Buradaki Balıkesir Oto ilanlarına baktınız mı belki ilginizi çekecek birkaç araba görebilirsiniz.
Verdiğiniz linki kontrol ettim fakat aradığım gibi bi araba bulamadım. İlginiz için saolun.
Aramaya devam ediyorum arkadaşlar. Focus, Golf, Jetta, Astra, Corolla, Auris, Civic vb Bu sınıf araçlar yani orta sınıf tercihimdir. 2006-2009 model yılı aralığında.
Özelden mesaj atan ve tekliflerini sunan arkadaşlara tekrardan buradan da teşekkür etmek istiyorum.
Umarım en kısa sürede en uygun aracı bulabilirim.
Tel : 0530 880 86 14
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme