Şimdi Ara

focus collection mı fiesta titanyum mu ???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2 araç arasında çok büyük tereddüt yaşıyorum.araçlardan ilki focus collection hb dizel diğeri ise fiesta titanyum x paket dizel.iki araç arasında 2 bin tl bir fark var.focus fiyat olarak pahalı olan.beni en çok düşündüren focusun seneye kasa değiştirecek olması ayrıca fiesta daha donanımlı fakat sonuçta b segmenti bir araç iyice kararsız kaldım araçları yakından tanıyanlar görüş bildirirlerse sevinirim.

• focus kasayi 2012 modellerinde mi degistirecek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drummer_987 -- 13 Kasım 2010; 21:54:52 >
  • 2011 yılında değişecek kasa
  • Peki kasa degisicekse focus2 modellerinin sifirlarinda fiyat dusmesi beklenebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: drummer_987

Peki kasa degisicekse focus2 modellerinin sifirlarinda fiyat dusmesi beklenebilir mi?

vala ben aylardır bekliyorum mesela collection tdci en düşük 37.750 liste fiyatı oldu bayilerden 36 ya kadar fiyat alanlar var..

bence düşmez neden derseniz 2012 yılına kadar eski kasanın satışıda devam edicekmiş bilindiği üzere başarılı bir tüketim ve performans verdiği için tutuluyor bu focuslar çok düşmez ama yenisi çıkınca mecbur biraz oyanama olacaktır bekleyeme değermi derseniz bence hiç deymez okadar büyük bi indirim ztn olmaz şuan yapılması gereken tek şey bir öğretmen yakın bulup fiyatı 35 lere kadar indirebilmek ve alıp güzelce yıllarca binmek:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: drummer_987

Peki kasa degisicekse focus2 modellerinin sifirlarinda fiyat dusmesi beklenebilir mi?

ellerinde kalırsa beklenir, ancak kalacağını sanmam.
  • Focus collection un focustan ne farki var?
  • focus collection=focus+collection
  • Kasa degisimi yok degilmi yani sadece donanimsal durumdan kaynaklanan isim mi manasinda:)
  • Bence fiesta ile focusun kıyaslanmaması gerekiyor. Herşeyden önce aynı sınıf araç değiller. Zaten Focustan beklentilerinize fiestadan beklentilerinizin farklı olması gerekir. Evli barklı çoluk çocuk sahibi iseniz ( benim gibi ) hem genişliği, hem güvenliği ön plana almanız gerekiyor. Eski arabam corsa idi ancak uzun yolda içine çoluk çocuk bindiğimiz zaman tedirgin oluyordum, focus gerçekten bu sınıfta alınabilecek en güvenli ve kemikli araçlardan bir tanesi. Yakıt tüketimi sınıfındaki diğer araçlara göre ( astra, corolla vs ) biraz fazla ama güvenlik, genişlik, rahatlık bakımından focus bir adım önde. Kasa konusu ile ilgili olarak ise 2011 yazında sanırım focus sedanlar yeni kasalarıyla satışa çıkıyor, hatchback modellerin yeni kasası 2012 de geliyor diye duydum arkadaşın yalancısıyım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.