Bildirim
Focus hangi renk?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
galiba f3 için soruyorsunuz.herkesin zevki farklı. şeker kırmızısı mürekkep mavi benim hoşuma giden renkler ama ikinci elde tutulan renkler değil -
Bordo ile kımızı arasında bir renk var.Hatta galiba lansman rengi.Hb'de çok güzel duruyor ama sedanda hiç o rengi görmedim. -
Kesinlikle ama kesinlik le mavi -
Cevaplar için teşekkürler.
Biraz ağır dursun istiyorum. Siyah bakımı zor diye istemiyorum. Aytozu gri de çok var. Gece gri veya kum gri ağır basıyor gibi.
İkinci elde tutulan renkler hangileridir? O da önemli benim için.
Saygılar, -
yeni kasa sedan ise siyah yada lacivert tonunda bir renk var onları tavsiye ederim arabaya bir ağırlık katıyor fakat f2 alacaksanız aytozu gri alın keyfinize bakın derim -
Beyaz yada gümüş gri -
Mars Turuncu
-
F3 olucaksa Siyah,Gri veya Beyaz.. Ben olsam Sedan Siyah alırdım. -
quote:
Orijinalden alıntı: power003
Mars Turuncu
Benim 307 nin rengi bununla hemen hemen aynı.Bence çok tatlı bir renk ama bir kısım rengi çok güzelmiş diyor, bir kısım da araba güzel de rengi pek olmamış diyor.
Satarken 1.000 lira değer kaybettireceği kesin, ama dikkat çekici bir renk olduğu da kesin
-
F3 sedana koyu renkler güzel gidiyor.
Füme güzel bence :http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2011-yeni-kasa-ford-focus-1-6tdci-titanium-x-paket-sedan-4-000km-72729445/detay -
Beyaz , Gece Gri , Mürekkep mavi.. -
quote:
Mars Turuncu
+1 -
hb olacaksa üsteki turuncu veya kırmızı
sedan olacaksa mürekkep mavi-gece gri-aytozu gri
şahsen sw alırım "gece gri" -
Yeni kasa (f3) ve sedan olacak.
Gece gri ağır basıyor gibi.. -
quote:
Orijinalden alıntı: IGBT
quote:
Mars Turuncu
Benim 307 nin rengi bununla hemen hemen aynı.Bence çok tatlı bir renk ama bir kısım rengi çok güzelmiş diyor, bir kısım da araba güzel de rengi pek olmamış diyor.
Satarken 1.000 lira değer kaybettireceği kesin, ama dikkat çekici bir renk olduğu da kesin
Madem böyle bir araban olacak e birazda çılgın biriysen böyle değişik renkler çok güzel olur.Herkeste siyah gri beyaz araba bıkkınlık geldi artık arkadaşlarımdan da tepkiler alıyorum böyle renkleri nasıl seviyorsun diye
-
Şeker kırmızı baya tuzluydu her halde fiyatı ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 3 Şubat 2012; 23:22:07 > -
Temiz tutulması sorun olmazsa siyah diyeceğim. -
quote:
quote:
quote:
Mars Turuncu
Madem böyle bir araban olacak e birazda çılgın biriysen böyle değişik renkler çok güzel olur.Herkeste siyah gri beyaz araba bıkkınlık geldi artık arkadaşlarımdan da tepkiler alıyorum böyle renkleri nasıl seviyorsun diye
Kendi aracımdan örnek vereceğim, 307 nin çok uçuk renkleri var: Turuncu, Yeşil, Mor ve bence hepsi kendince güzel bir hava katıyor. Bundan 3-4 ay önce Balıkesir çıkışı Bursa yoluna saparken tam dönemeçte önümde yemyeşil bir 307 gördüm. Girdim dibine kadar peşpeşe gidiyoruz. Aracın arka koltuğunda oturanlardan biri gördü beni ve yanındakileri dürtüklemiş olacak ki arka koltukta oturan bütün kızlar dönüp benim araca bakmaya başladılar. Dönemeçten ana yola girince ben sollayıp uzadım. Onları geçerken de hala bakıp birbirlerine bişiler söylüyorlardı. Muhtemelen Bizim gibi bi kaçık daha, arabanın rengine bak falan demişlerdir
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Mars Turuncu
Kendi aracımdan örnek vereceğim, 307 nin çok uçuk renkleri var: Turuncu, Yeşil, Mor ve bence hepsi kendince güzel bir hava katıyor. Bundan 3-4 ay önce Balıkesir çıkışı Bursa yoluna saparken tam dönemeçte önümde yemyeşil bir 307 gördüm. Girdim dibine kadar peşpeşe gidiyoruz. Aracın arka koltuğunda oturanlardan biri gördü beni ve yanındakileri dürtüklemiş olacak ki arka koltukta oturan bütün kızlar dönüp benim araca bakmaya başladılar. Dönemeçten ana yola girince ben sollayıp uzadım. Onları geçerken de hala bakıp birbirlerine bişiler söylüyorlardı. Muhtemelen Bizim gibi bi kaçık daha, arabanın rengine bak falan demişlerdir
Benzer içerikler
- 1.4 fire motor
- ankara en iyi peugeot servisi
- tramersiz ne demek
- symbol 1.2 joy alınır mı
- motor yağı raf ömrü
- renault logan
- uçan araba fiyatları
- renault arkana fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X