Şimdi Ara

focus hb triptonik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese selam ford focus hb triptonik almayı düşünüyorum araçla ilgili bi sorun var mı acaba? bilen ve kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum (2006-2007 model) şimdiden teşekkürler..

• herhangi bir sorunu, problemi yok. kullanması çok keyifli bir araç. şanzumanı da kesinlikle tiptronik alın derim.
  • benzinli ise sorun yok dizel ise uzak dur.
  • benzinliler tiptronik değil,tam otomatiktir,sorunsuzdur.dizeller ise cvt şanzumandır,tiptroniktir,sorunludur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdr_ozkan

herkese selam ford focus hb triptonik almayı düşünüyorum araçla ilgili bi sorun var mı acaba? bilen ve kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum (2006-2007 model) şimdiden teşekkürler..

dizel de benzinlide aynı triptonic şanzumana sahip. benzinlilerde herhangi bir sorun yok ama dizellerin torku yüksek oldugu için şanzumanın yetersiz oldugunu ve arızaya neden oldugunu söylüyorlar. forumları iyice incelersen 10 larca dizel triptoniz arızasından dert yanan görürsün...
    ama focus triptonic in keyfi başka.sürmesi çok eglenceli
  • focus benzinli: tam otomatik şanzumandır,tiptronik kullanıma uygun bölümü vardır ama kesinlikle tiptronik değildir.yani tiptronikleştirlmiş tam otomatik şanzumandır,rampada geriye kaçırmaz.
    focus dizel : cvt şanzuman diye bilinir,tiptroniktir.ford'un başını ağrıttığı için makyajlı kasa da üretimden çıkarılmıştır.
  • konuyu açan arkadaş sen bakma bu vb35'in yazdıklarına, bilip bilmeden işkembeden atıyor.. 2011 model benzinli focus alıpta lpg taktıran bir manteliteye sahip kendisi

olayın doğrusunu fafatora iki mesaj üstte güzelce açıklamış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maestro_34 -- 9 Mart 2011; 22:38:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Otomatik vites ford focus....
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: vb35

focus benzinli: tam otomatik şanzumandır,tiptronik kullanıma uygun bölümü vardır ama kesinlikle tiptronik değildir.yani tiptronikleştirlmiş tam otomatik şanzumandır,rampada geriye kaçırmaz.
    focus dizel : cvt şanzuman diye bilinir,tiptroniktir.ford'un başını ağrıttığı için makyajlı kasa da üretimden çıkarılmıştır.

arkadaşın dediği doğru denebilir. işin aslı fordda tiptronik diye bir şey yok o halk arasında söylenen bir şey denebilir. zaten fordın sitesine bakarsanız otamatik vites için 4 ileri otomatik der. vb35in dediği gibi benznli focuslarda +- diye bir kısım var ve orada otomatik vitese manuel müdahalesine olanak sağlıyor.

tasarruf etmek için sıfır araca lpg montajı saçma olsa lpgli sıfır araçlar bayilerde satılmazdı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.