Şimdi Ara

Focus II uzmanlarına sorular (Ben de artık Focus luyum)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba değerli dostlar. 2 hafta önce 2000 model 1.8t passatımı sattım yakıt tüketiminden memnun değildim ve tüpte taktırmak istemedim. 2001-2002 dizel passat alma niyetindeyken piyasadaki kırık dökük passatların 25 ten aşağı olmaması ve temizlerinin 40 milyara kadar uçmuş olması canımı sıktı ben de yine dizel olan focus II ye karar verip bugün aldım ve pişman olayamacağımı umuyorum zira 2001 model bir araca binmektense sınıfı düşükte olsa 2008 model araca binmek daha mantıklı geldi bana. Sizlere bazı sorularım olacak.

Aracım 2008 eski kasa tdci collection (still paket) : 50 bin km de boyasız değişensiz. 29.000 TL.

Sizlere sormak istediğim bu aracın tam donanımı hakkında bilgim yok. Örneğin bu modelde esp var mı ve stil paketin artıları neler tam donanımını liste halinde öğrenirsem çok mutlu olacağım. Bilgi sahibi arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim ve aracı aldığım fiyat konusunda da fikirlerini beyan ederlerse yine. Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cakmazo -- 23 Temmuz 2009; 23:01:03 >

• ESP yok,gerisini bilmem. Jant mant vardır ekstra olarak yani görünümle ilgili, belki sis farları vs. çok bişey bekleme.
  • stil pakette bildiğim kadarıyla baz donanıma artı olarak çelik jant, sis farı oluyor. onun haricinde ghia donanımında bulunan dijital klima, yağmur ve far sensörleri, elektrikli koltuk ayarları, tavan (perde) hava yastıkları, global kilitleme ve alarm stil pakette yok.
    hayırlı olsun. güle güle kullan...
  • cruise control da var
  • iyi fiyata almışsınız hayırlı olsun.
  • Esp olabilirde olmayabilirde....eski alan kişinin almasına bağlı...( Esp her donanımda Opsiyoneldir)

Trend üstüne...

Çelik jant
    Hız sabitleme
    Deri direksiyon
    Sis Farı vardır.
  • Cevap yazan herkese teşekkürler. Bir de sizden öğrenmek istediğim bu aracın kronik bir sorunu ya da hassas olduğu bir noktası var mı ve yakıt tüketim değerleri hangi noktalarda memnun musunuz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakmazo

Cevap yazan herkese teşekkürler. Bir de sizden öğrenmek istediğim bu aracın kronik bir sorunu ya da hassas olduğu bir noktası var mı ve yakıt tüketim değerleri hangi noktalarda memnun musunuz?

Yakıt tüketimi kullanıcıya göre değişir...5.6 litreden 6.5 litreye kadar 100'kmde yakıt tüketimi vardır...
    Kronik sorun pek yoktur...Bakımlarını aksatmayın, turbo hortumunu kontrol ettirin ara ara...Her 7500km'de bir hava filtresi (20 lira) ni değiştirin daha az yakıt tüketimi elde edersniz
  • Selam arkadaşlar forumda değerli bilgilerinizi paylaşmak üzere aranızdayım.2008 model ford focus 1.6i trend model araç aldım.Araçla ilgili sorularım olursa yardımcı olursanız sevinirim...
  • 2008 model trend benzinli 115 hp aracımı geçen hafta aldım 27.500 tl.araç 40000 de sizce uygunmu fiyatı?
  • araçla ilgili bir sorum daha olacak.yol bilgisayarı sürekli ş.içi kullanımda 11 lt ortalama gösteriyor.ve ortalama giderek yükseliyor.bu normalmi yoksa araçta bir sorun mu var acaba?teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteagle

araçla ilgili bir sorum daha olacak.yol bilgisayarı sürekli ş.içi kullanımda 11 lt ortalama gösteriyor.ve ortalama giderek yükseliyor.bu normalmi yoksa araçta bir sorun mu var acaba?teşekkürler...

Siz aracı normal mi kullanıyorsunuz? Eğer cevap evet ise hayır normal değil... Hayır ise evet normal...
  • erkan abi doğru söylemiş....Çok performanslı kullanırsanız veya aşırı trafikse doğrudur..

2.0T motorlu S60 12 litre tüketiyor ş.içi
    (hemde otomatik)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA_Y_C_A -- 24 Temmuz 2009; 12:27:21 >
  • 1.8T A4 kullanan arkadaşım İstanbul'da 14-15 litreyi görüyor
  • valla araba elime geçtiğinde 350 km'deydi ben 500 ü geçirdim 1 haftada....11 küsürdü ortalama hep ama hep denemek için tamgaz gittim diyebilirm ara ara yavaş gittim ancak 12'Ye çıktı ortalama ve araç alındıktan sonra hiç sıfırlanmamıştır yol bilgisayarı..
  • anlık tüketim değil dimi o yada her bindiğinizde sıfırlıyor musunuz
  • mustafa esprimi yapıyorsun anlık tüketimde 70 bile gördüm yokuşta felan...

Arabayı aldıktan beri kimse oynamadı...neyse odur ortalama yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA_Y_C_A -- 24 Temmuz 2009; 12:43:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_Y_C_A

mustafa esprimi yapıyorsun anlık tüketimde 70 bile gördüm yokuşta felan...

Arabayı aldıktan beri kimse oynamadı...neyse odur ortalama yani.

Ben her yakıt alışımda ortalama yakıtı sıfırlarım... öylece hangi dönemde yakıt tüketimim ne olmuş nasıl kullanırsam ne aralıkta oluyorum kontrol edebiliyorum... Tüketim değerlerimi de sürekli ağşağıdaki sitede kayıt altına alıyorum... Hem doğru değerleri görüyorum hem inceleyebilmiş oluyorum tüketimimi

http://www.spritmonitor.de/en/

• patinajla kalkarsan 70 de görür 100 de

normal sürüşte anlık tüketim 12-13 e kdar çıkar ortlamayı sıfırlayınca tabi normal sürüşte
  • Bende o siteyi kullanıyorum...

Focus II uzmanlarına sorular (Ben de artık Focus luyum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F93BE544A -- 24 Temmuz 2009; 14:11:24 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.