arkadaslar 8 gunlugune bir focus kiralamayi dusunuyorum ama hic focus kullanmadim.peugeot'um var yakitindan gayet memnunum acaba bu ford focus 100 km de ne yakiyor kiralayacagim araba focus comfort yada focus 1.6 ikisinden birisi.ve kullanimi nasildir.cevap verirseniz sevinirim ozellikle focus sahipleri.simdiden tesekkurler. bu arada sirket avis 85 ytl gunluk diyorlar fiyati nasil buluyorsunuz? tesekkurler tekrar
hic focus sahibi yokmu?
focus un degerleri ortalama nın uzerinde degildir.mumkunse dizel motorlu olanını kirala..kiralama fiyatlarını bilmiyorum ama google dan oto kiralama yaz karşına bütün şirketlerin fiyatları çıkar
focus biraz fazla yakiyor diye biliyorum ama r.clio yu onerebilirim hem focus dan ucuz hem az yakar
şehiriçi 250-260 şehir dışı 200e falan düşersin
Ben de bundan 3-4 ay önce 2004 model bi Focus kiralayıp İstanbul- balıkesir yapıp aynı yoldan geri İstanbul'a dönmüştüm. Aracı kullanırken çok zorlanacağını sanmıyorum ama ilk aldığında debriyaja dikkat et son kalan kısmı hızlı çekme bir den ileri atılıyor araba. En yukarda kalan kısım genelde hissiz olur ama Focus'ta baya bi hissettiriyor kendini. Yakıt konusuna gelince arabayı Istanbul'da taksim'den aldım otobanda biraz yoklayım dedim. Ortalama hzızım 150 fln dır. En fazla da 180 e çıktım ki araba 170 ten sonra baya bi nazlanıyor. İzmit Batı gişelrinden çıktım otobandan çeyrek depo benzin harcamış araba. Yani araba basınca çok yakıyor. 100 km de çeyrek depo benzin bitti. Daha sonra az bi kısım Bursa şehir içi olmak üzere genelde 90-100 gittim. Toplamda 600 km yapınca lamba yandı. Benim 2000 cc Avensis le 120 nin altına hiç düşmeden 700 km de ışık yandığını hatırlayınca kendi arabama bir kez daha hayran oldum. Fiyat olarak da 3 gün için 200 ytl verdim ama kiraladığım kişi tanıdıktı.
focus gayet kullanıslı bi araba
focus ortalama 7 lt yakar . yani 210 kurus. Kullanımı kolay ve zevklidir .
Ama debriyajı biraz ( ne birazı be baygı ) yukarda kavrar o yuzden acemi ien veya vw grubun debriyajlarına alıstıysan alısman biraz zaman alabilir ...
quote:
Orjinalden alıntı: .Krouger_TT.
focus ortalama 7 lt yakar . yani 210 kurus. Kullanımı kolay ve zevklidir .
Ama debriyajı biraz ( ne birazı be baygı ) yukarda kavrar o yuzden acemi ien veya vw grubun debriyajlarına alıstıysan alısman biraz zaman alabilir ...
210 kuruş mu.uzun yolda yakarsın okadar şehiriçi imkansız 250 kafadan
dostum istanbuldaysan bahçeli evlerdeki rent a car lara bak fiyatları acaip rekabette,astaralar 40 accentler 30ytl
quote:
Orjinalden alıntı: ecar limon
Ben de bundan 3-4 ay önce 2004 model bi Focus kiralayıp İstanbul- balıkesir yapıp aynı yoldan geri İstanbul'a dönmüştüm. Aracı kullanırken çok zorlanacağını sanmıyorum ama ilk aldığında debriyaja dikkat et son kalan kısmı hızlı çekme bir den ileri atılıyor araba. En yukarda kalan kısım genelde hissiz olur ama Focus'ta baya bi hissettiriyor kendini. Yakıt konusuna gelince arabayı Istanbul'da taksim'den aldım otobanda biraz yoklayım dedim. Ortalama hzızım 150 fln dır. En fazla da 180 e çıktım ki araba 170 ten sonra baya bi nazlanıyor. İzmit Batı gişelrinden çıktım otobandan çeyrek depo benzin harcamış araba. Yani araba basınca çok yakıyor. 100 km de çeyrek depo benzin bitti. Daha sonra az bi kısım Bursa şehir içi olmak üzere genelde 90-100 gittim. Toplamda 600 km yapınca lamba yandı. Benim 2000 cc Avensis le 120 nin altına hiç düşmeden 700 km de ışık yandığını hatırlayınca kendi arabama bir kez daha hayran oldum. Fiyat olarak da 3 gün için 200 ytl verdim ama kiraladığım kişi tanıdıktı.
Focus 170 ten sonra nasıl nazlanıyor sizin focusta bişi varmış bizimki 18'' jantla bile 210 larda şehirler arası sabit hızda gidio Allah kısmet ederse bi gün 240 yapıp videoyada çekerim.
Benim kiraladığım araba ambiante modeli idi 185/65 R14 idi yani orjinal boyuttaydı ve 170 den sonra bassan girmez demiyorum ama ivmesi baya bi azalıyordu zaten en fazla 180 basabildim İstanbul _izmit arası gündüz baya kalabalık oluyor bilenler bilir.
quote:
Benim kiraladığım araba ambiante modeli idi 185/65 R14 idi yani orjinal boyuttaydı ve 170 den sonra bassan girmez demiyorum ama ivmesi baya bi azalıyordu zaten en fazla 180 basabildim İstanbul _izmit arası gündüz baya kalabalık oluyor bilenler bilir.
ambiante eski kasa sanırım kiralıklara yeni kasa focus koyuyolardır heralde. eski kasanın pek bilmiyorum motorlarunu ama eski kasa için doğru olabilir
quote:
Orjinalden alıntı: CYBORG00TR
quote:
Focus 170 ten sonra nasıl nazlanıyor sizin focusta bişi varmış bizimki 18'' jantla bile 210 larda şehirler arası sabit hızda gidio Allah kısmet ederse bi gün 240 yapıp videoyada çekerim.
yapmayın arkadaslar hız yapmak iyi birşey mi ?2 akşam önce kavsaga girdim arkamdan cok hızlı 206 da kavsaga girdi spin attı.kaldırıma cıktı az kalsın bana da carpıyordu.şimdi diyeceksin ben şehir içinde hız yapmıyorum olsun şehir dışında da yapma,aileni düşün seni sevenleri senin sevdiklerini düşün,HIZ ÖLDÜRÜR! Focus için konusmak gerekirse;2 yıl once kıralamıstık düğün için,3 gün kullandım çok rahat kullanımı var,yakıtıda hatırladıgım kadarıyla normaldi.
Günlük 85Tl oldukça pahalı Daha küçük bir şirketi kulllansanız..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme