Şimdi Ara

Focus Lancer Jetta Civic ????? karışık kafa vs :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben uzun zamandır form form dolaşıyorum aklımdaki sorular için çözüm arıyorum ancak kafam dahada karıştı başka bişey olmadı. 30 35liralık araç arıyorum yılda 10 15 bin arası km yapıyorum. en sonunda kendim sorup cevap bulmaya karar verdim. inşallah aradığım cevabı bulurum. hemen kafamdaki soruları söylim.

focus 1.6 tdcı titanyum: ford olması, 2. el pazarı, dizel olması bence artıları. 100binden aşşağı km de bulmak çok zor olması ve dizel parça fiyatı eksileri.

Lancer 1.6 invite: görünüm, motor sağlamlık, yakıt ekonomısı artı. 2. el pazarı, ve2014 de sona erecek olduğunu duymam eksi. kaporta nasıl onuda bılmıyorum.

jetta 1.4 tsı: wv oması ve 2. el pazarı olumlu olduğunu dusunuyorum. yakıt ta o kadar fazla değil. ancak 100binden az km ve temızını bu fıyatata bulacağımı sanmıyorum.

Civic 1.6: artı olarak bence motor ve 2. el pazarı olması. yakıtı çok fazla kaporta teneke gbi geldı bana sağlam göremedim.

Benım dusuncelerım bunlar. İsteklerim ise:

performans, aile arabası olabılcek konforluk genilik. uzun yolda çok fazla kafa şişirmesin. güven versin yoltutuşu ii olmalı. biraz görünüm. yakıt tabiki önemli. sağlam bi araç bulup 5 6 sene binmek istiorum. munuel olması tercihim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naimartar74 -- 7 Mayıs 2013; 18:48:00 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Megane HB vs Golf (Anket)
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.