Şimdi Ara

focus-megane-astra

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 15000-16000 ytl ye kadar bu araçlardan hangisini tavsiye edersiniz.Araçta aradığım genel özellikler parça ve bakım masrafı azlığı+konfor yardımcı olursanız sevinirim...

• focus
  • Focus
  • Focus yol tutuş,performans,yakıt tüketimi konusunda iyidir.Diğer aradığınız özellikleride 3 araçtada bulabilirsiniz.Üçüde birbirine yakın araçlar bu tamamen sizin zevkinize kalmış bir olay ama alıcağınız aracı mutlaka servise ve bu işin ehli ustalara gösteriniz.İkinci el araç almak şu sıralar biraz riskli içinize sinen temiz bir araç bulduğunuzda dediğim gibi 3 araçta alınabilir.
  • FOCUS
  • konfor bakımından focus u önermem....sert süspansiyonlara sahip bir araç..yol tutuş özellikleri çok iyi ancak uzun yola çıkmıştım bi sefer focus ile başım patladı ve kulaklarım şişti adeta diyebilirim...Araç yoruyor insanı...megane 2 ve astra daha konforludur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evolution100 -- 27 Nisan 2007; 12:24:29 >
  • focus her yönden daha iii iç mekan dış tasarım yanlız arkası cok dar ve en önemlisi 101 hp lik motora cok uzun oranlı sanzıman performans olayını bitiriyo uzun yolda biçok kez 4-3 ü viteslre atmak zorunda kalıosun tek sıkıntısı bu ama ben gene bunlar içinde focusu tercih ederdim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    corolla | megane
    19 yıl önce açıldı
    megane 3 - civic
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

focus her yönden daha iii iç mekan

Bunu 100 kişiy sorsan 90' ı tersini söyler ama herkesin fikrine saygı duyuorum..
    -Otomobil dergilerine ya da forumda daha önce açılmış onlarca başlığa bakılırsa herkesin focus' un iç mekan kalitesizliğini ve astra' nın iç mekan kalitesini vurguladığı görülebilir ayrıca..
  • Ben söylediğin fiyatlara focus alırdım.
  • bu fiyatlarda en uygun araç focus.
    Focus konfor olarak iyidir. Ayrıca yedekparça fiyatları yan sanayisi kolay bulunduğu için ucuzdur. bunun yanında az yakan bir araçtır..
    Temiz bir araç bulunursa hiç sorun çıkarmayacaktır
  • Focus o kasa süper
  • genelde bu tur sorularda ya focus çıkar ya astra ikisinden birini seç bu sınıfta en iyi iki araç bunlardır.düşük km li hangisiyse onu al.focus ghia astra elegance yada cd si full dur
  • Astrayla ilgili bildiğim bir şey.
    Hemen tüm astralarin direksiyonlari ortadan yariliyor. Korna yerinden yirtilmeya başliyor...

arz ederim
  • bu fiyatta alınacak en iyi araba focus yada astra... seç birini
  • focus
  • bence astra
  • bence de astra
  • tabikide astra focus ot gibi araba içi dar sadece yol tuutşu iyi kasanın görünüşü berbat
  • quote:

Orjinalden alıntı: emregulec_1905

tabikide astra focus ot gibi araba içi dar sadece yol tuutşu iyi kasanın görünüşü berbat

Sen hiç focusa yada astraya hiç binmemişsin heralde.. Ben ikisinide kullanmış birisi olarak söylemeliyim ki Focus ön tarafı biraz daha geniş olabilir özellikle diz mesafesi olarak aha geniştir.. Ama astranı görüş açısı biraz daha iyidir..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.