Şimdi Ara

focus mp3 çalar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2003 model focus comfort aracımı yeni aldım...I-pod shuffle mp3 player'im var...bunu araca kaset adaptörü dışında başka bir yöntemle bağlayabilir miyim...aracın kılavuzunda orjinal teybin cd player ile uyumlu olduğu yazıyor,ama sanırım o dedikleri cd changer...önerilerinizi bekliyorum...teşekkürler...

• arkadaşlar yok mu bilgisi olan
  • Hocam cd uyumlu denilen cd-changer bağlantısıdır.. Bildiğim kadarıyla teyp de aux çıkışı da yok.. O yüzden kaset adaptöründen başka seçim kalmıyor ne yazıkki...
  • teşekkürler
  • FM transmitter lar var birde, kısa mesafede yayın yapan fm verici,
    radyonun frekansını fm trasmitter ın senin belirleyeceğin frekansına ayarlıyorsun, radyodan mp3 playerını dinliyorsun, wireless olarak,

sorun tarafı güçlü fm radyoların olduğu yerde frekans karışabiliyor, araba içinde genelde sorun olmaz
  • arkadaşım ipod adaptörleri var. hemen hemen her araç için bulunabiliyor. Araştırırsan bulabilirsin. Hatta destekliyor ise, teybin üzerinden İpod.unu kontrol bile edebilirsin. Şarkı değiştirmek, Playlist değiştirmek vs. gibi..
  • arkdasim ben daha iki gun oncee bi adet fm trasmitter aldım cakmakliga takiyorsun sonra o cihazada flash bellegini ayni frekansi buldugun zaman flash bellekteki sarkilar oraya aktariliyor fakat benim ki calismiyor buda daha bi sorun..alirken dikkatli olmak lazim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araba flac çalar mı ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • öncelikle fm transmitterler büyük şehirlerde pek verimli olmaz hemen hemen her frekans dolu aralarda boş olanlar var ama onları arayıp bulmak çok zor olur yetkili servislerle konuşup teybin arkasında aux girişi olup olmadığını öğren ama büyük ihtimalle yoktur eğer yeni kasa bi focusun ve sony ses sistemin olsaydı ipod unu bağlayabilirdin ama seninkinde olacağını pek sanmıyorum kaset adaptöründen başka seçeneğin yok açıkcası bende kaset adaptörü kullanıyorum sesde kulakla farkedilebilecek kadar kayıp olmıyo işini rahatlıkla görür hemde fazla maliyetli olmaz
  • kaset adaptörünün kalitelisi sesi daha iyi verir dimi?? yani pahalı olanların ne özelliğivar niye pahalıdır?
  • Ewet girişlerin kalitesi bile etkiler Sony tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.