Şimdi Ara

focus mu fiesta mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2 araç arasında çok büyük tereddüt yaşıyorum.araçlardan ilki focus collection hb dizel diğeri ise fiesta titanyum x paket dizel.iki araç arasında 2 bin tl bir fark var.focus fiyat olarak pahalı olan.beni en çok düşündüren focusun seneye kasa değiştirecek olması ayrıca fiesta daha donanımlı fakat sonuçta b segmenti bir araç iyice kararsız kaldım araçları yakından tanıyanlar görüş bildirirlerse sevinirim.

• bende senin gibi kararsızım bu konuda arkadaşlar yardımcı olacaktır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakdh -- 13 Kasım 2010; 20:54:31 >
  • ne zor bi seçimmiş bu günlerdir bir türlü karar veremedim umarım yardımcı olacak arkadaşlar çıkar.
  • genç arabası olacaksa, en fazla iki binecekse fiesta yeterli olur.ama aile arabası olacak, icabında dört beş kişi binecek, bagaj da lazım olur diyorsan kesinlikle focus.

bende ikisi arasında kaldım 2010 başında focus tercih ettim. iyiki focusu tercih etmişim diyorum. türk aile yapısına b sınıfı araçlar pek uymuyor.

kasa değişimi önemli bir konu ama focusun fiyatı uygunsa kasa değiştireceği içindir, seneye yeni kasa gelince fiyatlar böyle olmaz.

sorularınız varsa yardımcı olmaya çalışırım.
  • askarsa mesaj için teşekkür ederim iki model arasında yakıt konusunda ciddi farklılık olur mu acaba focus mutlaka fazla yakacaktır fakat bu büyük bi farkta olmaz sanırım bir de sizin terciğiniz focusun hangi seviyesi oldu collection düşünüyorum ben özellikleri fiestaya göre biraz sınırlı düşündüren bir noktada bu
  • Şuanda focus almanızı tavsiye etmem malum kasa değişicek
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanays

askarsa mesaj için teşekkür ederim iki model arasında yakıt konusunda ciddi farklılık olur mu acaba focus mutlaka fazla yakacaktır fakat bu büyük bi farkta olmaz sanırım bir de sizin terciğiniz focusun hangi seviyesi oldu collection düşünüyorum ben özellikleri fiestaya göre biraz sınırlı düşündüren bir noktada bu

yakıt olarak en fazla bir litre oynar gibime geliyor focus aleyhine. o da çok dokunmaz. ben trend-x donanımını tercih ettim trendden farkı yok pek. titanyum kesinlikle çok

farklı ama bütçe meselesi, ben en çok hız sabitleyiciyi arıyorum o da collection da var galiba. fiestayı alsam dolu alırdım ama netice de sınıf farkı, genişlik benim için önemliydi

arkada üç yetişkin seyahat edebiliyor bu durumda sıkışık da olsa.

• bencede focus bir adım önde ama çevremde çok kişi alırsan çok değer kaybeder kasa değişicek diye söylüyorlar. gözü karartıp alıcam sanırım focusu
  • hayırlısı olsun. hemen alıp satmayacaksanız, şöyle üç beş yıl binerim diyorsanız çok da farketmez.

neticede yeni gelen de 2 yıl sonra makyaj yiyecek ve bu döngü böyle devam edecek.
  • evet amacım aldığım aracı en az 3-4 yıl kullanmak bu yüzden en mantıklı seçimi yapmaya çalışıyorum
  • Arkadaşım bugün ben,dizel titanyum x paket arkadaşın aracını kullandım.Focus düşündüğüm için motorun sesini falan merak ediyodum.Ama şunu söylüyüm fieasta nın dizeli bana çok gürültülü geldi,hatta rolantide hafif titreme bile oluyo.Uzun süre aracın içinde vakit geçirince kesinlikle rahatsız eder,yani beni eder sizi bilmem.Focus u test edemedim daha,ama heralde fiesta dan biraz daha iyidir ses konusunda.Bir de fiesta nın içi bana dar geldi,basık bi araç.ama dıştan tipi çok güzel,içi de eğlenceli güzel.
    Ben focus öneririm tabi kasa değişimi dert etmiyosanız.

bu arada eklemeyi unuttum,bi kaç kişi araç soğuk ondandır diyebilir,arkadşım evden işe yeni gelmişti hemen ben aldım kullandım daha araç sıcakken.Geldiği yolda en az 10 km.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ytkn -- 13 Kasım 2010; 22:24:15 >
  • fluence al
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.