Şimdi Ara

focus orjinal teybin yerine önerebileceğiniz bir teyp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir arkadaşımda gördüm orjinal teybin yerine başka bir teyp takmış cok tatlıda ses veriyordu en azından o ses bana yeter zaten bıktım track cd dinlemekten sizin tavsiyelerinizle bir teyp almak istiyorum
    250 ytlye kadar olabilir giriş cıkışları nasıl olucak onuda bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi immortal43 -- 29 Nisan 2009; 14:24:58 >

• pioneer 3050ub veya 4050 ub olabilir
  • Valla arkadasın önerdiği 3050-4050 gibi ürünler olabilir.

Mesala kendimin suan sattiğim. Pioneer DEH-P6750MP çok iyi bir fiyattan birakicam çok temiz kullandım. Ama sanırım sıfır düşünüyorsunuz. Bendeki ürün eğlenceli ve bir o kadarda güzel bir ürün. Animasyonlari felan ile :) Düşünürseniz ulaşirsiniz bana zaten.

3050 felan tatmin edici olucaktir sizin için sıfırı için biraz daha fiyatta çikmaniz gerekecektir :)
  • peki PIONEER 3050 için giriş ve çıkışları uyucakmı arabaya yoksa ek bir masraf olacakmı

gokhan2 arkadaşım biraz bilgi toplim bu teyp hakkında ulaşırım size
  • Suan aracında ki teyp "double din" diye hitap ediyoruz. Normal teypler ise 1 dindir. 1 din çercevesi alman gerekicek. Cok pahalli bir malzeme değil. 20 tl civari.. Soketi kestirmeden yaptirirsan senin alehine olur. İleride satarken orji teypi ile :)
  • Eğer double din bir ekran düşünürseniz sanırım sony XAV w1 den iyisini bulmak güç olur....
    Hem ekran çözünürülüğü hemde ses kalitesi gerçekten çok iyi....
    Bunların yanı sıra navigasyon ve geri görüş kamerasının yanında sinema salonu tadında dvd keyfide cabası...
    Sanırım media markt ta da kampanyası var istanbulda 1450 tl gibi bişeydi yanlış görmedi isem...Bence bi focus için en muazzam eklenti olur...
    Saygılar
  • 300 liraya pioneer deh 5050 ub olabilir. 3 amfi çıkışı mevcuttur, ilerde güçlü bir sistem kurabilir daha ayrıntılı ses alabilrisiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.