Şimdi Ara

Focus SW 1.5 tdci powershift TrendX ile Astra Sporttourer 1.6 cdti Sport arasında tercih

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Başlıkta özetlediğim iki araç arasından hangisini tercih ederdiniz.
    Seçimim donanım seviyeleri dahil sadece ikisinden birisi olabilecek.
    Tabletten yazdığım için donanımları buraya eklemekte zorlanacağım ama kısaca Astra bir tık yukarıda. Focus da PS şanzımanı ile göz kırpıyor.
    Hem dizayn hem de donanım kapsamında değerlendirirseniz memnun olurum, şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Astra çıkalı 6 sene olmuş olsa da kasa hala çok diri ve modern duruyor. Ford da makyajla iyi oldu tasarım olarak. Makyajlı halini incelemedim focusun ama astra için kesin konuşabilirim. Iç tasarım gece çok şık oluyor. Başta alışmak gerekse de gayet ergonomik alışınca. Sport donanım yeterince dolu ama stil paketle(sunroof-7 inc renkli ekran) alınsa güzel olur. Motoruna gelirsek gayet güçlü. Vites büyüttükçe vites istiyor. Ayrıca sessiz bir motor. Otomatik vites şart değilse astrayı tavsiye ederim. Uzun vadede sıkıntı çıkarmaz. Bunu da 15 senelik opelci olarak söyleyebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzinli seceneklerde olsaydi kesinlikle insigna sw olurdu. Ben hayatimda bu kadar yakisikli sw gormedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.