Şimdi Ara

Focus tavsiye ,öneri,inceleme..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ilandaki araç ile ilgileniyorum.aşşa yukari bütcem o civarlarda , farklı model fikirlerine de açığım.
    açıkcası daha önce hiç benzinli araç kullanmadım,5 ileri olması 130-140km gibi hızlarda devir sorunu yaşatır mı ?
    mesela, çok yakması ,motor sesi gibi sorunlar veya daha farklı şeyler .

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-titanium-focus-371238246/detay

• Manuel benzinli bu paralara çok değil mi yaw
  • xnoname kullanıcısına yanıt
    sıfırı 82000 civarı.
  • Araba alırken ikinci eli de düşünmek lazım Focus'un ikinci eli yok demiyorum ama genel anlamda manuel benzinlinin ikinci eli zayıf bence bu rakamlara otomatik benzinli çok güzel araçlar alınır. Hatta şöyle bir bakındım da pakete vs yanlış bakmadıysam o paraya yakın otomatik focus bile var link aşağıda yani örnek sadece bu ilk önüme gelen ilanı attım
    KELEŞLER FORD 2.EL | 2015 FOCUS HB 1.6 TİTANİUM SUNROOF OTOMATİK
    İlan No: 373150420
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-kelesler-ford-2.el-2015-focus-hb-1.6-titanium-sunroof-otomatik-373150420/detay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu kasa focuslarda hb modelinin ikinci eli zayıf,bunu da hesaba katmak gerek...

• Bence max. torkunu çok yüksek devirde verebiliyor , bu yüzden benzin yakabilir sert kullanımda  Focus tavsiye ,öneri,inceleme..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyazakbil -- 14 Aralık 2016; 10:25:40 >
  • Bence fiyat iyi neticede 0 ının 82 bin lira olduğunu düşünürsek alınabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    golf alacaklar için öneriler
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ayni aracin 2015 sedanini kullaniyorum.Eger 2. el kayginiz varsa (hb-benzin-manuel) bu 3 lüyü barindiran focus almayin sahsi fikrim.Ben size 6 aya yakin suredir kullandigim aracin artilarini eksilerini kendimce anlatiyim.
    Motor sesi kabine endiseniz kadar gelmiyor makyajli focusta yalitim icin ugrasilmis bunu her otorite kabul etti zaten.Ornegin cam kalinliklari artirilmis kabin ile motor arasi yalitim gelistirilmis vs.
    Arac yakiti yazin sehirler arasi 6.4 lt civari idi.Suan kis sartlari sehirici(Ankara) 8.4 lt civarinda geziniyor.
    Kapi ici kol tutma yerinde ve klima kumandalarinin oldugu kisimda trim ses mevcut.Rahatsiz edici degil.
    Aracin surus dinamikleri zaten goreceli kavram olmadigi icin cok bahsetmeyecegim fakat bir dizel olsa da azcik daha limitlerini zorlasam hic fena olmazdi dediginiz anlar oluyor.
    Cogu kisi bagajini hic begenmez focusun ozellikle de yukleme esigi cok dar buna ben de hemfikirim.Ev icin 80cm/50cm ebatlarinda dresuvar almistim bagaja sigmadi yari acik gelmek zorunda kaldim canimi sıkmıştı=)
    Ramazan bayramindan 2 gun once 59 bine almistim araci piyasa allak bullak olmus simdi sizin baktiginiz arac hem 2014 hem de 67 bin tl =/
    Isyerinde vakit buldukca yazarim yine sizin sormak istediginiz baska sorular varsa yanitlarim ;)

• litresi 5,10 TL den benzin kullanmak sizin için pek sorun değil ise araç mükemmeldir diyebilirim. her türlü işinizi görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ftrhüseyin

Ayni aracin 2015 sedanini kullaniyorum.Eger 2. el kayginiz varsa (hb-benzin-manuel) bu 3 lüyü barindiran focus almayin sahsi fikrim.Ben size 6 aya yakin suredir kullandigim aracin artilarini eksilerini kendimce anlatiyim.
    Motor sesi kabine endiseniz kadar gelmiyor makyajli focusta yalitim icin ugrasilmis bunu her otorite kabul etti zaten.Ornegin cam kalinliklari artirilmis kabin ile motor arasi yalitim gelistirilmis vs.
    Arac yakiti yazin sehirler arasi 6.4 lt civari idi.Suan kis sartlari sehirici(Ankara) 8.4 lt civarinda geziniyor.
    Kapi ici kol tutma yerinde ve klima kumandalarinin oldugu kisimda trim ses mevcut.Rahatsiz edici degil.
    Aracin surus dinamikleri zaten goreceli kavram olmadigi icin cok bahsetmeyecegim fakat bir dizel olsa da azcik daha limitlerini zorlasam hic fena olmazdi dediginiz anlar oluyor.
    Cogu kisi bagajini hic begenmez focusun ozellikle de yukleme esigi cok dar buna ben de hemfikirim.Ev icin 80cm/50cm ebatlarinda dresuvar almistim bagaja sigmadi yari acik gelmek zorunda kaldim canimi sıkmıştı=)
    Ramazan bayramindan 2 gun once 59 bine almistim araci piyasa allak bullak olmus simdi sizin baktiginiz arac hem 2014 hem de 67 bin tl =/
    Isyerinde vakit buldukca yazarim yine sizin sormak istediginiz baska sorular varsa yanitlarim ;)

açıkcası şuan için çıkabildiğim max rakam 68-69
    araç makyajlı kasa ve en full ün bir altı (sanruf Yok ), gönül ister tabi dizel almak ama bu görünüm ve doluluk da dizel bulmak imkansız hele hele makyajlı kasa
    Ayrıca yakıt sorununu da (5.10 benzin ) belki tüp taktırarak bir nebze ateşini düşürebilirim. tabi tüpde nasıldır onu da araştırmam gerekicek çekiş kaybı yaşatırmı mesela ?

şöyle bir ilan var mesela tüp takılmış , bagajın hali içler acısı tabi :)

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-focus-titanyum-x-sunroflu-pluslpg-li-hatasiz-374336260/detay

veya otomatik benzinli dikkatimi çeken bir ilan daha mevcut

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-satilik-ilk-el-sifir-ayarinda-eczaci-bayandan-365241093/detay

bu araçlar sizce alınabilir mi ?

• Dizel sedan trendx al geç.

• Hocam çok para. Sıfırı şu kadar deyip ikinci ele fiyat biçilmez yoksa hep kaziklanirsiniz. Mesela ben aracımı 2 hafta önce 65.000 e aldım . Aracın sifiri 85.000 deyip 72.000 mi vermeliydim???? Hayır ederi 65.000 di ederini verdim adım. O fiyata illa focus alinmayacaksa otomatik benzinli çok araç var 1-2 yaşında. Olmadı o fiyata otomatigini bakın. İlanda 70-72 yazmasına bakmayın 67-68 e verirler

• Ilk ilanda dediginiz gibi simit tank olmadigi icin bagaji unutun b sinifi arac bagaji kapasitesine inmis gibi sayin =) 2. ilani kurtaran taraf otomatik olmasi daha mantikli en azindan 2. el kaygisini bir nebze dusurebilir.Bir de 2. el araclarda lpg li arac sahipleri lpg sizlere gore ederinden birazcik daha farkli fiyat istiyorlar ancak benim fikrim montajini gormedigim emin ellerde yaptirmadigim bir lpgli arac birazcik piyango ne cikacagini bilemezsin.Donanim olarak style donanim da fena sayilmaz focusta belki style donanimli bir dizel denk getirebilirsiniz bir de ona bakin derim.

• ford'daki bu euro5 benzinli motorların lpg uyumu tam değil. magnezyum alaşımlı subaplar var, 50-60 bin km sonra eriyebilir. çözümü var mı bilmiyorum.
  • Bugün 2015 model 1.2 tsi dsg elegance 40bin kmdeki Octaviamı 68bine sattım. Fikir vermesi açısından söylüyorum.

• style donanim dizel denk getirmeye calisilsa daha iyi olur. icine sinmesi icin donanim farklari tablosuna bakabilirsin

focusclub forumlarina bakin mutlaka lpg icin yorumlar mevcut.Tuketim degerlerini de gorursunuz

gordugum kadariyla her yeni nesil benzinli gibi belli bir km den sonra lpgde subab isteyecektir.

fc3 makyajli (mca) ses acisindan bariz bir iyilestirmeye tabi tutulmus bir aractir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.