Şimdi Ara

focus veya corolla veya yeni astra veya civic?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar arabamı yenilemek üzereyim 1-2 gün içerisinde.senede ortalama 12.000-15.000 km yaptığım için tüm satıcılar dieselden vazgeçirdiler beni.diesel için senede en az 30.000 km gerekir dendi değmesi için.şu an 2008 modellerden corolla,focus,yeni astra ve civic arasında kararsızım(hepsinin de en eknomik yani baz modellerini düşünüyorum).hepsinin fiyatı hemen hemen aynı biliyorsunuz.tercihiniz ne olurdu.fikirleriniz benim için önemli.şimdiden teşekkürler.

• Eğer sedan takıntın yoksa auris benzinli de iyi indirim var
    yaklaşık 32000 ytl ye alabilirsin
  • Gidip hepsini n koltuğuna oturacaksınız ve hangisi hoşunuza gittiyse onu alacaksınız.Bu kadar basit çünkü üçü de güzel ve kaliteli araçlar,şimdiden hayırlı olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: iakalinli

Gidip hepsini n koltuğuna oturacaksınız ve hangisi hoşunuza gittiyse onu alacaksınız.Bu kadar basit çünkü üçü de güzel ve kaliteli araçlar,şimdiden hayırlı olsun.

• focus 2008 başında makyajlı olucak .... astra sedan da kasımdan itibaren satışta... eğer almadı isen bi düşün istersen
  • bence tüm araçlarda deneme sürüşü yap.içine binmeden şöyle bir aracın etrafına bak.içine otur ve kokpiti incele. sürüş dinamiklerini incele.bir de tavsiyem testin yarısında yolcu koltuğuna geç ve fikir edinmeye çalış.kararının ne olacağını tahmin etmek zor olmayacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bravaman

Eğer sedan takıntın yoksa auris benzinli de iyi indirim var
    yaklaşık 32000 ytl ye alabilirsin

32000'e Auris nerede cok merak ettim
  • 2008 model opel vectra kampanya fiyatı 36.500 ytl
  • makyajlı focus şubatta türkiyede satışa sunulacakmış.Astrada kasımda satışa sunulacak.Eğer hemen alıcaksan Aurise bak acelen yok sa da yeni focusu bekle
  • yaptığım incelemelere göre ve buaraçların hepsinide kullanmışımki siralama söyle cıvıc astra focus arius ben hiç tereddüt etmeden civic alırdım alacağın araç hayırlı olsun esen kalın
  • Yeni focsuu bekle bence çünkü eskisinden çok daha iyi olmuş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.