Şimdi Ara

focus vs. astra

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bayanlar tecrübelerinizzden yararlanmak istiyorum
    ikisde sıfır model düşünülerek
    focus tdci ghia sedan
    astra cdci cosmo hatchback
    kullananlar lütfen artılarını ve eksilerini,memnuniyetinizden bahseder misiniz?
    ayrıca ortalama olarak km. de ne kadar yaktığınıda belirtirseniz bu genç çok bahtiyar kalacaktır

• KULLANMADIM AMA FOCUSUN DİZEL MOTORU ÇOK BAŞARILI ONU BİLİYORUM , BEN FOCUS DERİM
  • Tabi ki FocusEksikliği kapılardan ses fln geliyomuş bazılarında,onun dışında yol tutuş 10 numara ,motorda en iyilerden 1.6 olarak,tip desen sana kalmış bence çok iyi..
  • bende kullanmadım ama focusu her türlü üstün biliyorum ve bence görünüşü de astradan güzel

aynı zamanda 240 tork
  • mantık focus diyor.
  • Motor olarak Focus
    Karizma olarak Astra
  • quote:

Orjinalden alıntı: ACIMASIZ_

Motor olarak Focus
    Karizma olarak Astra

aynı şeyi düşünüyorum
    astra nın görünüşü çok hoşuma gidiyo
    ama şimdi 1.9 150 bg lik astralarda geliyo
    fiyatı tuzlu emme
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Corolla vs Megane
    2 yıl önce açıldı
    Civic vs Octavia
    7 yıl önce açıldı
    Megane VS Leon
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cosmo cok iyi donanima sahip ama dizelde focus (niye sedan istiyosun hb daha spor duruyo)
  • o arka camı hoşuma gitmedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gökberg_ß

Tabi ki FocusEksikliği kapılardan ses fln geliyomuş bazılarında,onun dışında yol tutuş 10 numara ,motorda en iyilerden 1.6 olarak,tip desen sana kalmış bence çok iyi..

ya abi astra iyi güzel ama şu sport paketleri tabi gerileri traşş focus ise çok iyi sağlam dinamik yakışıklı da ama tabi çelik jant olanlar

• Her türlü focus. Motoru yeter
  • focus tabiki yoltutuşu yeter
  • bak ben benzinli kullaniyorum ve oha tepkisini vericegin kadar cok tuketiyo.aldigim yerlen cok büyük sorunlarim var ama gene focus alirim gene focus(ne daha önce fordum oldu nede ailemde calisan var)
  • Focus varken focus alınır...
  • fordu öneririm
  • ben görünüş olarak we donanım olarak astrayı öneririm ama motoru konusunda çok fazla yorum yapamıyacağım çünkü dizeli hiç kullanmadım.ama benzinli dersen kesinlikle astra
  • Ne güzel söylemiş set hocam...
    quote:

Orjinalden alıntı: set

Focus varken focus alınır...
  • Valla şimdi Focusa yabancıydım, CYBORGZ nin Focusa bindim onun hakkında da bilgi sahibiyim...Performansı baya iyi diyebilirim iyi topluyor araba...Astradan daha iyi performans olarak...

Ama boşu 40 milyar, Astranın fulluyla Focusun boşu aynı para gibi birşey...

Cosmo ,Focusun ghia donanımından dahadolu...

Astra çok şekil bir araba...Focusta öyle...

AMa aradaki fark çok fazla, Astra tercih et bana göre...

Focus alacaksan 2. el almalısın bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antiochos -- 6 Ekim 2006; 18:21:12 >
  • arkadaşım cdti 90 bg.tdci 110 bg falan.fark bana göre çok.focusun sürüş dinamikleri malüm.birinci sınıf.belki opelde IDS opsiyonunu alsan bile (ki cdti de yoktur sanmam) focusun yine bileği bükülmez. (ben şimdi böyle açıklama yapıyorum ama bazı arkadaşlar yarışa mı gireceksin diyecekler.daha önce golf focus karşılaştırması yapılmıştı.golf daha konforluymuş.bende o arkadaşlara diyorum.ne o golfün içindemi uyuyacaksınız?)
    sadece bir aracın diğer araca göre üstün özelliklerini yazıyorum.konfor olarak yorum yapamam.fakat azıcık sürüş zevki istersen kesinlikle focus.
    ben her zaman siyah tdci hb focuslara bayılırım.bir de ST jantı bulursam ne ala .bakmaya doyamam.
  • Auto motor und spor::: Otomotiv dünyasının lider dergisi, yaptığı testler farklı her şey farklı:::
    Tıp dünyasının Lancet i gibi bir şey:::

Bu ay ki sayısında astra nın focusa göre yol tutuşunun biraz daha iyi olduğunu yaptığı karşılaştırmalı testle

duyurdu. Focusun direksiyon hissinin ise astraya göre biraz daha iyi olduğunu belirtti.

Sürüş dinamikleri arasında astra ile focus arasında çok büyük fark YOK!!!

Ekleme: Karşılaştırılan arabalar: astra opc ile focus st

quote:

Orjinalden alıntı: nipp

arkadaşım cdti 90 bg.tdci 110 bg falan.fark bana göre çok.focusun sürüş dinamikleri malüm.birinci sınıf.belki opelde IDS opsiyonunu alsan bile (ki cdti de yoktur sanmam) focusun yine bileği bükülmez. (ben şimdi böyle açıklama yapıyorum ama bazı arkadaşlar yarışa mı gireceksin diyecekler.daha önce golf focus karşılaştırması yapılmıştı.golf daha konforluymuş.bende o arkadaşlara diyorum.ne o golfün içindemi uyuyacaksınız?)
    sadece bir aracın diğer araca göre üstün özelliklerini yazıyorum.konfor olarak yorum yapamam.fakat azıcık sürüş zevki istersen kesinlikle focus.
    ben her zaman siyah tdci hb focuslara bayılırım.bir de ST jantı bulursam ne ala .bakmaya doyamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorele2000 -- 4 Ekim 2006; 3:42:44 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.