Arkadaşlar 2001 modelsedan Ambiente (güvenlik paketli) LPG li , 110000 kmde bir ford focus var. 2 parça boyalı değişensiz bakımlı bir araç. 17000 tl son fiyatı.Tek sorun SİYAH renk olması. Yada bana öyle geliyor.Bu araç içi ne düşünüyorsunuz. Bu araç alınır mı? Siyah renk çok sorun olur mu ? Önerilerinizi bekliyorum
Araç kafanıza yattıysa renk çok da önemli değil...abs falan var güzel araçlardır tavsiye ederim....
Mrb arkadaşlar. Bende 2006 focus trend tdci var ve geçen gün yola çıktıktan 10 dk sonra 5 vitesteyken sol göstergede yuvarlak içinde ünlem işareti olan ve çevresi titreşim işareti gibi olan ışık yandı hemen sonrasında da araba devirden düşmeye başladı. Ben kenara çekip durdurdum kaputu açtım bişemi oldu diye ama sıradışı bişey yoktu. Sonra tekrar çalıştırdığımda ışık sönmüştü. Son olarak dün tekrar oldu. Böyle bi sorunla karşılaşan oldumu aramızda veya bu sorun nedir sizce?
Merhaba,
Elektronik aksam ile ilgili bir sorun vardır muhtemelen. Servise götürürseniz bilgisayara bağlayıp sorunun nedenini görebilirler.
Valla o opellerde lastik basıncını gösteriyo ama focuslarda basınç göstergesi yoktu heralde......
Daha götüremedim ustaya ama soğuk yüzünde olabilir diye tahmin ediyorum. Tlfonda ustam mekanik bi arıza yada motorda bi arıza olabilir dedi ancak bilgisayara soktuğumuzda belli olurmuş.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme