Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Focusu octavia ile takas edeyim mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2016 focus trendx 12.000 km de lpgli sadece tampon boyalı aracımı, 2001 model elegance 100.000 km de boyasız octavia ile takas teklifini kabul etmeli miyim? (Octavia yaşına göre çok temiz garaj arabası) üste ne kadar istersem zarar etmem görüşlerinizi bildirir misiniz teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sizi 15 yıl geriye götürmeye değecek ne vurucu özelliği var ki octavianın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agaçe -- 20 Ocak 2018; 20:4:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Macera arıyorsanız alınabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kötüye seyreden maddi durumdan dolayı yoksa haklısınız. Üste 35.000₺ teklif aldım

• Daha önce astra g kullanıyordum 2005 68.000 km de 2 sene önce onu verip focusu aldım. Astrayı aratır mı

• İki aracında ilanı varsa yorumlanabilir. Yoksa ezbere olur.

• Saçmalık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SIFIR i20 mi yoksa clio mu?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2016 Focus Lpg ile çok rahat masraflarınızı amorti eder. Octavia ilk 2-3 ay iyi gider sonra cozutmaya başlar. Bence lafı dahi geçmemeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: SevilenAdam

2016 Focus Lpg ile çok rahat masraflarınızı amorti eder. Octavia ilk 2-3 ay iyi gider sonra cozutmaya başlar. Bence lafı dahi geçmemeli.

Bunu nasıl bileceksiniz.2003 cordoba var bende 6 yılda açtığı masraf hararet müşiri (35tl) burç 20tl başka yok

• Marmaratic M kullanıcısına yanıt
    Biri bizim biri komşumuzun arabası ilan yok. Arabalar denk geldi bizim model düşüresimiz var maddi sorunlardan dolayı onlarında yükseltesi var o yüzden 35.000₺ ile 40.000₺ arası üste para istiyoruz

• Bence takas edin. Hem siz hemde Octavia sahibi rahat etsin.

• Beni tereddüte düşüren sırf temiz araba buldum diye octavia ile mi değişmeli miyim yoksa arabayı satıp golf astra focus gibi birşey mi alsam

• mesele ekonomiyse yapacak bir şey yok ayağı yorgana göre uzatmak lazım.

Götürüp baktırırsın binersin içine sinerse eyvallah.
  • Muhtemelen 1.6 8valf hitler motoru vardır. Biraz hantal. Ama bildiğiniz araç ve km düşük ise takas edebilirsin. Üste 35.000 iyi rakam ama siz kapıyı 38 39 dan açın.

• Hernekadar temiz olursa olsun 17 yasinda araba yorgun olur sanayiye ugrarsiniz ama tercih sizin vede komşumuzu ne kadar iyi tanirsaniz taniyin siz arabayi sadece skoda grubuna bakan bir ustaya gösterin

• satıp daha düzgün bi araç alınabilir maddi bi sıkıntı varsa ama takas işi saçma
  • 100.000 ₺ isterseniz zararınız olmaz
  • Bana kalsa astra g focus1 megane2 golf4 bakacağım ama temiz araba bulmak imkansız gibi duruyor yoksa octavia aklımın kenarından geçmez

• Cihat58 C kullanıcısına yanıt
    Hocam megane 2 mantıklı olabilir. Şasisi yürüyeni de gayet kemikli sağlam arabalar. Düzgün kullanmış bakımlarını aksatmamış birinden alırsanız megane 2 üzmez sizi. Hem piyasası da canlı, yarın durumunuz düzelip tekrar model yükseltmeyi düşünürseniz satışı da kolay olur.

• Takasin vermis oldugu kolaylik cazip geliyor ama bence tanıdıkla bu alışveriş riskli dost ile ye ic alisveris etme mantığı. Maddi durumunuzu siz biliyorsunuz ne kadara ihtiyaciniz var mesela 20 bin işinizi goruyorsa 35 aliyim diye modeli bu kadar dusurmeyin derim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.