Şimdi Ara

football manager handheld 2009

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu oyunun yaması yada extra bişeyleri varmı
    yama derken türkçe yamadan bahsetmiyorum oyunu daha iyi yapacak yamalar gibi
    oyun kabak gibi 5 sezon sonra sıkılıyor insan bilgisayardaki gibi kesinlikle değil (burdaki amacım 3d motor değil ki zaten hiç beğenmedim pc 3d motorunu)
    nese fazla lafı uzatmadan bu oyunun üstadlarından yardım bekliyorum
    ayrıca football manager handheld 2010 çıkma zamanı yada bununla ilgili bir haber varmı
    son olarak psp de football manager handheld 2009 dışında futbol (basketbol yada diğer sporlarda olur)
    menejerlik oyunu varmıdır şöyle keyifle oynatacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakuragi-kun -- 11 Haziran 2009; 16:27:20 >

• hiç begenmedim ben zaman kaybı.
  • ciddende bu haliyle zaman kaybı fm manyağı biri olarak 2009a hiç yakışmayan bir oyun olmuş
    bir sürü özelliği var gibi görünüyor ancak hiç de öyle değil
    sanırım kimse beğenmemiş benim merak ettiğim oyunun üstünden bu kadar zaman geçmiş hiç yama yapılmamışmı
  • Türk takımlarının olmaması bir eksiklik bence.PSP için içinde türk takımlarının bulunduğu bir menajerlik oyunu yok mu?
  • psp de bundan başka bir menajerlik oyunu olsa iyi.. yok ne yazıkki.fm handheld 2010 için çıkış tarihi de henüz belirlenebilmiş değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wratchet

psp de bundan başka bir menajerlik oyunu olsa iyi.. yok ne yazıkki.fm handheld 2010 için çıkış tarihi de henüz belirlenebilmiş değil.

Rezillik vallahi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: akula2005
    Rezillik vallahi..

+1923 bencede hocam.. sen dünya devi sony'sin ama oyun firmalarının sony'nin konsolu için çıkış tarihi belirlemesine izin vermeyip oyuncuyu deli ediyorsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O oyun tek PCyle PSPye çıktı tek. Özel istek galiba Sonyden o oyun. Aklı başına glmiş.
  • bende geçengün yükledim çok kötü olmuş...
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

bende geçengün yükledim çok kötü olmuş...

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: x_tol

hiç begenmedim ben zaman kaybı.

+1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.