Şimdi Ara

Ford Bu kadar neden satıyor. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
2.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben fabrika ile bu konuda iletişime geçip hatalı olduklarını kem küm ederek kabul ettikten sonra bu hatallarını gidermiyorlarsa burada fab. suçlu değil mi.
  • byvatan B kullanıcısına yanıt
    Sizin başınıza gelen kimin başına gelse eminim aynı tepkiyi verecekti ben dahil buna eminim. Servisin yaptığı ne iş ahlakına ne de başka şeye sığan birşey ne hakla kayıtları silebilirler anlamak güç. Fabrikanın dönüş yapmaması ise apayrı birşey... umarım yeni alacağınız aracınızda ve götüreceğiniz serviste bunları yaşamazsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben aracımı bayiden aldığım zamandan itibaren bir çok kez memnuniyet için arandım.Gerek çalıştığım servisler olsun gerek müşteri hizmetleri her sorunumda ilgi alaka gösterdiler.Hele yaşadığım şehirde farklı markaların servislerinede gittim arkadaşların araçları için oralardaki ilgisizliği ve lakayıtlığı görünce ford servislerini öpüp başıma koyasım geldi.Ama tabi her şehir ve bayi farklı uygulamalarla karşımıza çıkabiliyor.Ama ben şimdilik forddan memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unforgiven1127

quote:

Orijinalden alıntı: Biturbo

Kendi aracım için konuşacak olursam(Focus II), sağlam, güvenli ve altyapısı çok sağlam bir araç ve beni yola çok iyi bağlıyor. Ha bir de Multilink olayı var

imla

Hocam aracınız dizel mi benzinli mi? Benzinli olanları tüpe uyumlu değil deniyordu biliyor musunuz acaba?

Kusura bakmayın anca bakabildim foruma, aracım dizel. Bildiğim kadarıyla atmosferik benzinli versiyonları da lpg ile gayet uyumlu.
  • Üzerinize afiyet daş gibi araba (mondeo kullanıyorum)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uluğbey01

Ben aracımı bayiden aldığım zamandan itibaren bir çok kez memnuniyet için arandım.Gerek çalıştığım servisler olsun gerek müşteri hizmetleri her sorunumda ilgi alaka gösterdiler.Hele yaşadığım şehirde farklı markaların servislerinede gittim arkadaşların araçları için oralardaki ilgisizliği ve lakayıtlığı görünce ford servislerini öpüp başıma koyasım geldi.Ama tabi her şehir ve bayi farklı uygulamalarla karşımıza çıkabiliyor.Ama ben şimdilik forddan memnunum.

Toyota ya gitsen ağlarsın demekki mutluluktan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emekkk

quote:

Orijinalden alıntı: Uluğbey01

Ben aracımı bayiden aldığım zamandan itibaren bir çok kez memnuniyet için arandım.Gerek çalıştığım servisler olsun gerek müşteri hizmetleri her sorunumda ilgi alaka gösterdiler.Hele yaşadığım şehirde farklı markaların servislerinede gittim arkadaşların araçları için oralardaki ilgisizliği ve lakayıtlığı görünce ford servislerini öpüp başıma koyasım geldi.Ama tabi her şehir ve bayi farklı uygulamalarla karşımıza çıkabiliyor.Ama ben şimdilik forddan memnunum.

Toyota ya gitsen ağlarsın demekki mutluluktan

Valla renault çanakkale servisinde sinirden ağlayacaktım nerdeyse.Ama toyota hakkında pek bilgim yok.Dediğiniz gibiyse forddan iyiymiş o zaman.

• Hocam 1 Yıldır 2012 Ford Focus Kullanıyorum ve Piyasadaki Çoğu Aracı Kullandım.Araç Çok Rahat , Yeni Motorlarda İlk 3 Vites Çok Çok Seri , Yol Tutuşu İyi Belki İç Mekan Biraz Boğuk Olduğu İçin Herkes Tarafından Sevilmeyebilir Ama Kardeşim Mart Ayında Ehliyet Alacak ve Onada Ford Almayı Düşünüyoruz.

Belki Size Gelen Araçta Bir Sıkıntı Olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.