arkadaşlar 2007 model ford connect k210s var bende.aracıma ses sistemi taktırmak istiyorum.bir ses sistemi buldum sizce istediğim kalitede ses alırmıyım .iyimi yoksa kötü mü yorumlarınızı bekliyorum.
merhaba tsa"132c amfı bağlayablırsın sadece ötekı hoaprlore bağladınmı yanar bence dağa güçlü bir hoprlor seç
güzelim arabana yazık edersin bu sistemle o anfi kullanıp canı yanan birisi olduğum için söylüyorum üzerinde ve bilgilerinde kısa devreye karşı korumalıdır yazar ama yalan 4 tane 20 w rms hoparlör bağlamıştım pc power ile çalışıyordu ki pc poerıda 12v tur, anfi ısındı ısındı kapatıp 2 tane 12cm lik tt fan taktım oda kesmedi bütün binaın sigortalarını attırdı ve taktığım hoparlörlerin bobinleri yandı.Daha sağlam bi anfi al
http://www.eliftuning.com/index.php?p=show&pid=3571&k_id=621&kn=FOR-X anfi olarak ona göre çok daha iyi oldugunu düşündüğüm bu olmazsa X-etec 200.4 veya Sierra İnno 100.4 ikinci el pioneerlar ara bulursun. 10 cm hoparlör anfide çalişicağini düşünmüyorm. Ön kolonlariniz yanliş hatirlamiyorsam 5x7 olucakti 13 cm değil.. Kontrol etmenizde fayda var açip.
quote:
Orjinalden alıntı: gokhan2
http://www.eliftuning.com/index.php?p=show&pid=3571&k_id=621&kn=FOR-X anfi olarak ona göre çok daha iyi oldugunu düşündüğüm bu olmazsa X-etec 200.4 veya Sierra İnno 100.4 ikinci el pioneerlar ara bulursun. 10 cm hoparlör anfide çalişicağini düşünmüyorm. Ön kolonlariniz yanliş hatirlamiyorsam 5x7 olucakti 13 cm değil.. Kontrol etmenizde fayda var açip.
ben ön kolonların 13cm olduğunu duymuştum.5x7 derken nasıl bişey kastettiniz. bir de arkadaşlar benim bu alacağım kolonlar iyi heralde.sadece amfiyi değiştireceğim.deilmi.
tamam hocam .bunları öne takacağız .arka kolonlar dursun böylece.bu öne takacağımız kolonları bağlamak için anfi gerekirmi yoksa eski kolonların kablolarındanmı bağlayacağız.arkadaki eski kolonlarla birlikte güzel ses verirmi.yanıtlarsan sevinirim hocam...
Tabiki minimum 2 kanal STREO anfi alman lazım ucuza bol. İkinci el para pioneer magnat felan iyi bildiğin markalara bak... arkada eski kolonlarinin yerine pioneer 10 cmlerden al ama daha ucuza bir ton yerde var.. Ama direk teype giriceksin. Anfi olarak Edison 404a 804a 604a gibi modeller önericem. Ucuz yollu alicaksan Edison düşünüyorsan ve Ankaradasan istersen bakıp deneyip dinleyip alırsın...
arkadaşlar bende ankaradayım ankaranın neresinde bu bakıp dinleyip alabileceğimiz yer yardımcı olabilir misiniz banada
PM adresinize yollandi...
çok teşekkür ederim şimdi anlattıklarınızdan çıkaracağımız sonuc arka 10 cmlik hoparlörleri direk teype öndeki kolonları ise amfiye mi bağlıycaz arkadaşlar
Dido arkadasim aynen öle.. Eğer param var diyorsan o zaman10 cm mb quart mid takımlari var... Fiyatlari biraz ucuktur. Ama onlarida anfiye girebilirsin ama diğer alican hoparlörlerin hepsini orjinal ana ünite ile tavsiye ediyoruz..
yok param o kadar yok gökhan kardeşim :)) bu alacağım hoparlörlerin 3 yollu olanları yok mu hepsi 2 yollu mu acaba ? ve az da olsa güzel bir bass sesi alabilir miyim
ne 13cmlik componentten nede alacagin 10cmlik pioneer hoparlörden bass sesi alamassın.. benim aracımda var 10cmlik pioneer yani senin almak istediginden, normal sesi gayet süper veriyor lakin bass a sira gelince teneke gibi.. ayrıca onlara yüklenmek hiç tavsiye edilmiyor kolay bozulabiliyor... Subwoofer kullanmadan bass sesi istiyorsan oval hoparlör kullanman gerekiyor.. componentlerde cok güzel ses veriyor fakat bass sesi beklentisine girme..
Oval hoparlörlerden bass sesi alabilirsin diyorsun ama bizim ford connectlere orjinali bozmadan takabilir miyiz Oval hoparlörler ???
quote:
Orjinalden alıntı: dido_06_
Oval hoparlörlerden bass sesi alabilirsin diyorsun ama bizim ford connectlere orjinali bozmadan takabilir miyiz Oval hoparlörler ???
connectin orjinal kolonları zaten oval oluyor.5x7 ölçülerinde oval kolonlar.
bilemiyorum valla connectin yuvalarını görmek gerek.. ölçüleri hakkında hiç bir fikrim yok.. component takımının yanında bir adet subwoofer alırsan bass sesinide alırsın.. illlede oval kolon şart degil.. sadece 10 - 13 -16 cmlik hoparlörlerden tatmin edici bir bass sesi alamazsınız bunu söylemek istedim..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme