Bildirim
FORD FIESTA 1.25İ TREND Hakkında Yardım!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
2012 modeli var bende. benzinle kullanıyorum 28000 km yaptım. uzunyolda en az 4.3 lt yakıyor. uzun yolda normal kullanımda 5 ile 5.5 arası yakar. şehir içi; Urfa için 21 km ortalama hızda 7.5 lt. Motor 82 bg. seri bir motor. çekişi bana yeterli geldi. -
quote:
Orijinalden alıntı: fulsac
2012 modeli var bende. benzinle kullanıyorum 28000 km yaptım. uzunyolda en az 4.3 lt yakıyor. uzun yolda normal kullanımda 5 ile 5.5 arası yakar. şehir içi; Urfa için 21 km ortalama hızda 7.5 lt. Motor 82 bg. seri bir motor. çekişi bana yeterli geldi.
Teşekkürler.2011 fiesta 1.25i trend için de değerler aynıdır o zaman.Peki sizce nasıl ?Memnun musunuz araçtan?Öneriyor musunuz? -
2012 model Euro 5 motor. Euro 4 motora göre biraz daha az yakıt tüketimi . ben memnunum -
güncelll. -
güncell -
ben de 1.25 almayı düşünüyorum. fazla bir performans beklentim yok. yakıt konusunda kullanan arkadaşlar önerir misiniz bu aracı??
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X