Selamlar arkadaşlar. 2005 veya 2006 model Ford Fiesta 1.4 TDCi Comfort almayı düşünüyorum. Araştırdığım kadarıyla yakıtı çok ekonomik ve motor hacmine göre çekişi ve yol tutuşu gayet iyi. Ancak genel görüş konfor olarak uzun yolda biraz yorduğu söyleniyor. Birde ABS li ile ABS siz arasında çok fark varmı. ABS olmazsa fren mesafesinde sıkıntı yaşarmıyım? Daha önce 1999 model Toyotacorolla kullanmış biri olarak bu durum açıkçası kafama takıldı. bildiğiniz gibi toyota lar uzun yolda çok rahat ve konforlu araçlardır. şu anki maddi durumum toyotaların dizeline yetmiyor ve artık LPG derdiyle de uğraşmak istemediğimden dolayı dizel araç almayı düşünüyorum. bu konuda yardımcı olmanızı bekliyorum. Teşekkür ederim
quote:
Orijinalden alıntı: mahmutinanc
Selamlar arkadaşlar. 2005 veya 2006 model Ford Fiesta 1.4 TDCi Comfort almayı düşünüyorum. Araştırdığım kadarıyla yakıtı çok ekonomik ve motor hacmine göre çekişi ve yol tutuşu gayet iyi. Ancak genel görüş konfor olarak uzun yolda biraz yorduğu söyleniyor. Birde ABS li ile ABS siz arasında çok fark varmı. ABS olmazsa fren mesafesinde sıkıntı yaşarmıyım? Daha önce 1999 model Toyota corolla kullanmış biri olarak bu durum açıkçası kafama takıldı. bildiğiniz gibi toyota lar uzun yolda çok rahat ve konforlu araçlardır. şu anki maddi durumum toyotaların dizeline yetmiyor ve artık LPG derdiyle de uğraşmak istemediğimden dolayı dizel araç almayı düşünüyorum. bu konuda yardımcı olmanızı bekliyorum. Teşekkür ederim
Almayi dusundugunuz arac bende var ve yeni arac alacagmdan dolayi satmaktayim. Eger dusunurseniz benimle irtibata gecebilirsiniz.iyi gunler