Şimdi Ara

Ford Fiesta 1.4 yakıt tüketimi yardım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
16.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar Merhaba . 2013 Ford Fiesta 1.4 titanium benzinli aracı var . Şuan 25.000 kmde ve yakıt. Tüketimi ortalama 24 km de 100 km / 8.9 yakıyor sizce nasıl ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gayet normal hocam problem yok.

• Lpg takin farki gorun

• Otomatikse normal, manuelse 0.5 litre civarı yüksek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam araç manuel , lpg taktiramiyorum garanti iptal oluyor . Yeri geliyor kullanmaya bağlı 9.5 u bile buluyor en sonunda sizlere danışmak istedim

• Bu benzin fiyatlarına bakarsak kullandığın hergün iflasa yaklaşıyorsun, ya lpg taktırın yada değiştirin.

• Aracı kısa mesafe kullanıyorsanız gayet normal. 3-5 km şehiriçi kullanımım sonucu 10 litreye yakın yakıyorum ben de.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aracı genelde 5 10 km lik şehir içi mesafede kullanıyorum . Şehir Dışı 4.7 civarı yakıyor ama şehir içi biraz fazla yakıyor gibi geldi

• Arkadaşın iflas ettiği falan yok. Dizele fazladan 10 bin vereceği parayla benzinde 100 bin km'den sonra zarar etmeye başlar.

• bir soruda ben sorayım:
    sıkışık trafikteki ort. 20 km hız ile kısa mesafedeki (1-2 km) 20km hızın yakıt tüketimi farklı olur değil mi?
  • Gayet normal clio 0.9 tce var fabrika verilerinin aksine trafikte kısa mesafede 9-10 litre yakıyor.
  • Ufacık arabalar neler yakıyolar hayret ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

Bu benzin fiyatlarına bakarsak kullandığın hergün iflasa yaklaşıyorsun, ya lpg taktırın yada değiştirin.

Hocam sen misin bu lpg taktırın diyen :) geçen lpg taktırmayın diye konu açmıştın :/

• CyberBot kullanıcısına yanıt
    hiç sorma hocam. Şu elektrikli olayı pil kirası ve kapalı otopark sorunu olmasa mantıklı gelmeye başlayacak. Tabiikide brent petrol 100-150 dolar olursa. O zaman benzinde herhalde 10 lira olur
  • Lpg taktır diyen arkadaşlar var . Ben 2 yılda uzatma yaptırdım ve şuan 5 yıl garanti var . Şimdi garantiyi bozdurup lpg taktırmak mantıklımı yada lpg ye gerek var mı ?
  • Ben uzun yolda sakin kullansam o kadar yakıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tup taktirirsaniz ayni kullanim sekliyle max 10 11 lt şehir ici tuketiminiz olur.su an 40 kurus civari yakan araciniz 22 25 kuruş civari yakar. yakin zamanda araci değiştirmeyi dusunmuyorsaniz tup taktirin.

• Ben de aynı aracı birkaç gün sonra teslim alacağım. Bu kadar çok yakıyorsa kötü, fabrika değeri 7,6 olması lazımdı. Ağırlıklı olarak yoğun trafikte mi kullanıyorsunuz aracı?
  • Hocam Şanlıurfa Trafiğinde kullanıyorum , İstanbul trafiği kadar belki dur kalk yok ama burada trafik sıkıntısı olduğu için biraz sert kullanmak durumunda kalıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Conqueror26

quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

Bu benzin fiyatlarına bakarsak kullandığın hergün iflasa yaklaşıyorsun, ya lpg taktırın yada değiştirin.

Hocam sen misin bu lpg taktırın diyen :) geçen lpg taktırmayın diye konu açmıştın :/

Kardeşim ben lpg taktırmak için benzinli sıfır araç alanlara söyledim, ya dizel yada fabrikaçıkışı lpg li alın dedim.
    sıfır arabaya çok para verip garantisini öldürmenin anlamı yok zaten servisede almıyorlar bide ucuz lpgkiti alıp arabayı katlediyorlar.
    cep telefonu alırken gösteriş yapmak için en pahalısını alan insanlar araç güvenliği konusunda üç kuruşun maliyet hesabını yapın en ucuz kiti taktırıyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.