Şimdi Ara

Ford Fiesta 1.4TDCi 68PS? Polo 1.2 lt TDI 75 PS? Opel Corsa 1.3 CDTi Dizel 75 HP?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 29bin TL nakit param var. Belki 3-4 bin daha nakit çıkabilirim. yani 29-33bin arası bir araç bakıyorum.Ayda ortalama 1500-2000 km yol yapacağımdan dizel az yakan bir araca ihtiyacım var.En son bu 3 araç arasında kaldım.

Şu an için ford fiesta'ya daha yakınım. Çünkü hem dış görünüşü hoşuma gidiyor hem de bu fiyat aralığına 2. el bir araç alabileceğim için çok fazla alternatifim var.
    Corsa'nın da 2.eli fazla ama dış görünüşü pek hoşuma gitmiyor.
    Polo hoşuma gidiyor ama 2.eli yok denecek kadar az.

Bu 3 araç hakkında performans/maliyet etkinliği, yakıt tüketimi, dayanıklılık, servis bakım masrafları , 2. eldeki değer kaybı gibi konularda bilgisi olan arkadaşlar bilgilerini paylaşırlarsa çok sevinirim...

• Standart yorumlardan bazılarını yazayım, gözün alışsın;

- Fiesta'nın 68'lik motoru yetersiz, dikkat et.
    - Fiesta'nın iç hacmi çok basık, dar, karanlık. (bunu genelde ben söylerim )
    - Fiesta'nın ikinci eli iyidir.
    - Polo'ya o kadar para verilmez.
    - Polo, sınıfının en iyi malzeme kalitesine sahip.
    - Polo'nun ikinci eli iyi.
    - Corsa da pahalı.
    - Corsa'nın 95'liğini tavsiye ederim.
    - Corsa'nın ikinci eli iyi.
  • 1-Fiesta
    2-Polo
    3-Corsa
  • Fiesta`nin 1,6 litre tdci 95 hp modelini bulabilirseniz ikinci el olarak muthis bir secim olur.

Hem 1.4 dizel motordan daha az yakar. Hem de tum sollamalarda bana dua edersiniz hem de guclu bir otomobil kullanmanin keyfine varirsiniz.

Bu arada yeni 1.6 tdci 95 hp euro5 motor inanilmaz ama inanilmaz sessiz ve titresimsiz. Benzinli motordan ayirt edebilmenin tek yolu turbo isligi.

Deneyin gorun diyorum. Ben hayatimda bu kadar rafine ve sessiz calisan dizel motor gormedim.
  • Fiesta iyi tercih olur ama 1.6'sı daha iyidir
    Onun dışında en sağlam ve konforlusu Yaris 1.4 d4d 90 hp olur.
    edit; imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakangrbz -- 12 Temmuz 2011; 10:29:58 >
  • bu araçların hepsini biribirine artıları ve eksileri var yani diyeceğim hiç biri birbirinden üstün değil ben fiesta kullanıcısıyım bu tür küçük araçlarda en sevmediğim şey hız 120 km gectikten sonra kendini güvende hissetmemen en büyük artısı ise sehir içi için minimum yakıt tüketimi ve bu seçim yapacağın 3 aracında 2. eli son derece ii durumda hayırlısı olsun senin için ama acele etme ii düşün ..
  • amacın ekonomi yapmaksa malzeme kalitesini, basıklığını ikinci plana at derim. ekonomi ve birazda olsun performansı bir arada sunabilen bir araç al, benim önerimde arkadaşların dediği gibi 1.6 lık fiesta. diğerleri kadar ekonomik olurmu emin değilim ama olmasa bile arada çok cüzi bir fark olur oda sana performans olarak döner. arabayı çok kullanacağın için sürmekten zevk almak istersin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ford Kuga 1.5 ecoboost 182 hp
    9 yıl önce açıldı
    ::::WOLKSWAGEN 1.6 TDI MOTOR::::
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hangisi en doluysa onu alın birbirlerinden hiçbir farkı yok araçların. markalar arası eskisi gibi büyük farklar kalmadı artık. 1.3 95 hp corsa ya bakmadıgınız sürece motor olarakta bir farkları yok denebilir. sonuç olarak hangisi en çok donanıma sahip (belirlediginiz bi fiyatta) ve hangisi içinize siniyorsa onu almanız en mantıklısı. hangisini seçerseniz seçin pişman olucagınızıda sanmıyorum. ek olarak corsalar yeni makyajlandı, eskisine göre daha güzel bir ön görünüşleri var
  • quote:

Orijinalden alıntı: y.g.t

amacın ekonomi yapmaksa malzeme kalitesini, basıklığını ikinci plana at derim. ekonomi ve birazda olsun performansı bir arada sunabilen bir araç al, benim önerimde arkadaşların dediği gibi 1.6 lık fiesta. diğerleri kadar ekonomik olurmu emin değilim ama olmasa bile arada çok cüzi bir fark olur oda sana performans olarak döner. arabayı çok kullanacağın için sürmekten zevk almak istersin.

Görüldüğü gibi 1.6 litre TDCİ hem çok daha hızlı hem de çok daha ekonomik bir motor 1.4 litreye göre

Ford Fiesta 1.4TDCi 68PS? Polo 1.2 lt TDI 75 PS? Opel Corsa 1.3 CDTi Dizel 75 HP?

• fiesta eski bir yüze sahip makyaj yapılabilir tavsiye etmem(bana kalırsa çok hoş bir araçta değil)
    vw polo daha yeni güzel kaliteli işçilik araç incelendi
    corsa ise makyajlandı şuanda en güncel o araç bana soracak olursan
    1-corsa
    2-polo
    3-fiesta
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEHMETXXXX

fiesta eski bir yüze sahip makyaj yapılabilir tavsiye etmem(bana kalırsa çok hoş bir araçta değil)
    vw polo daha yeni güzel kaliteli işçilik araç incelendi
    corsa ise makyajlandı şuanda en güncel o araç bana soracak olursan
    1-corsa
    2-polo
    3-fiesta

Fiesta daha 2 sene kadar makyaj yemeyecek.
    Güzellik görecelidir bu arada
  • 1.6 tdci hem daha iyi hem daha yeni . Kesinlikle poloya tercih edilir . Titanium donanım olursa tadından yenmez. İnş gönlünüze göre temiz bir araba bulursunuz Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
  • hocam bencede ya 1.6 fiesta dize al yada yaris al gerçekten atom karınca gibi araba yarisler arkadşımda var dizelini pek bilemem ama benzinlisne tüp taktılar bide araba çok iyi sesiz titreşimsiz iç mekanıda dışardan görüldüğü gibi değil içi geniş bir araç
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.