Şimdi Ara

Ford fiesta 2010 2012

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar millet. Ford fiesta 1.4 titanyum yada 1.4 tdci titanyum almayı düşünüyorum.Hangisini alsam karar veremedim bir türlü. Benzin-Lpg ve dizel motorun avantaj ve dezavantajını yazabilirmisiniz?? Max bütçem 38 40 bin Tl..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben dizel tercih ederdim. fiyatlar aynı densede. bir depo benzin ne kadar gidiyor, Bir depo dizel ne kadar gidiyor ?
    tüp olsa ufacık bagajda birde tüp olacak. tüp olduğu için ister istemez tedirgin olacaksın.

kullanan kullanıyor tabi bu benim şahsi fikrimdir.
  • 5 yıldır bir çok farklı modelde lpg li araç kullandıktan sona 3 ay önce ilk defa dizel bir araç satın aldık. Şöyle söyleyeyim lpgli aracın ne ekonomisine ne de sürüş zevkine yaklaşamıyor bile. Bu araçlardan birisi de fiestaydı kesinlikle benzin/lpg kombinasyonunda bir araç öneririm

• Dizel titanium paket öneririm. Zevkli araçtır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zevkli ve dinamik araç.Donanımı gayet iyi ve 1.4 TDCI bile çok iyi kaçıyor.

• benzin-lpgsini kullanmıştım performansı çok iyi değil bana göre ama iç mekan kalitesi ve donanımı başarılı tek eksiği bluetooth yok
    elektrikli katlanabilir yan aynalar var klimalar manuel değil orta konsolda çoğu b segmentinde olmayan bardak tutucu var malzemeler yumuşak bence üzmeyen bir seçim olur benim tercihim benzin-lpg olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hundredeyes -- 20 Şubat 2017; 20:29:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scaner123

5 yıldır bir çok farklı modelde lpg li araç kullandıktan sona 3 ay önce ilk defa dizel bir araç satın aldık. Şöyle söyleyeyim lpgli aracın ne ekonomisine ne de sürüş zevkine yaklaşamıyor bile. Bu araçlardan birisi de fiestaydı kesinlikle benzin/lpg kombinasyonunda bir araç öneririm

Benzin/LPG ekonomisi duydum da, sürüş zevki hiç duymadım. Zaten çağdışı olan güçsüz atmosferik motora eziyet eder gibi LPG ekleyip nasıl sürüş zevki artıyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Toyota Yaris 2012
    13 yıl önce açıldı
    AVEO 2009-2011 HB
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • paran varsa tabiki tdci
  • fiestanın benzinlileri atmosferik ve ölü. ayrıca çok yakıyor. ben 1.4 dizel 2012 kullandım. trend modeliydi. yakıtından ve performansından çok mutluydum.
  • Zevk meselesi tabi, ben biraz eski kafalıyım. Gaza basınca bir anda parlayıp sönmesindense devir çevirmek, dizelin gırgırı yerine benzinli motorun özellikle de Ford motorunun sesini duymak benim açımdan çok keyif vericı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.