Şimdi Ara

Ford fiesta aracı olan arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2010 fiesta var bende.ilk çalıştırmada bir süre devir 1250 lerde oluyor sonra bi 5 dk kullandıktan sonra 800 lere geliyor. Sizlerin nasil oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hava buz gibiyse en az 5 dakika 1000-1200 arası değilse en az 5 dakika 1000-800 arası.
  • Dikkat etmedim tam ama ilk basta 1000 ustu sonra 1000 alti

• bu 2010 modelle eski kasanın motoru aynı mı yoksa yeni kasalarda motorda mı farklı? 1.4 tdci motor 2010 öncesi modellerdeki motor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adolf Hitler 88 -- 30 Mart 2020; 19:14:40 >
  • Adolf Hitler 88 kullanıcısına yanıt
    Bilgim yok bende 2010 var 1.4 benzin

• Hardwired kullanıcısına yanıt
    Benim ilk çalıştırmada hafif gaz verir gibi oluyor. SiZde de oluyor mu.birde rolanti düzelince kaçta duruyor ortalama. Benim 800 lerde

• quote:

Orijinalden alıntı: Savaşs

Benim ilk çalıştırmada hafif gaz verir gibi oluyor. SiZde de oluyor mu.birde rolanti düzelince kaçta duruyor ortalama. Benim 800 lerde
    Bendeki 2008 1.4 tdci ve ilk çalıştırmada gaz verir gibi olur çünkü böyle olması normaldir ayrıca devire dikkat etmedim hareket halindeyken de motor sesiyle vites değiştiriyorum motor devir göstergesine hiç bakmıyorum sizin araçta bir sorun olduğunu sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adolf Hitler 88 -- 31 Mart 2020; 11:35:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fiat palio nasıl bir araç
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Adolf Hitler 88 kullanıcısına yanıt
    Rolantideyken ilk calistirinca ibre oynuyor hafif aşağı yukarı .takı bi 5 dk kullanım sonrası devir 800 lere indik ten sonra düzeliyor. Sanki triger degistikten sonra böyle oldu.yada ben yeni dikkat edince dikkatimi çekmeye başladı.

• Sırf senin için arabayı çalıştırıp baktım. Malum bu aralar pek kullanmıyoruz araçları.

İlk çalıştırmada dediğin gibi ibre hafif yukarı aşağı oynuyor, 1 milim yarım milim kadar oynamalar oluyor. Daha önce bende farketmemişim, normal bir durum diyebiliriz. Triger hiç değişmedi.
    1300 devirle başladı, 1200'e çabuk düştü, sonrasında biraz daha yavaş düşüyor. Hava sıcaklığı 10C.
  • Motor isininca normalde doner, her arabada oluyor. Eger hava daha da soguksa, daha yuksek devirlerde bir sure daha kalir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.